• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Inloophuis de Boei op 13 november in De Overkant

Gepubliceerd: Woensdag 31 oktober 2018 om 09:12

Inloophuis de Boei op 13 november in De Overkant

Plaats: Ouddorp
Datum: Dinsdag 13 november 2018 10:00 uur


Ouddorp - "Wanneer je kanker krijgt, ga je door veel zware, emotionele en lichamelijke processen heen. Je wilt beter worden daarom onderga je fysiek diverse behandelingen. Ook je psyche gaat met je aan de haal. Door alle veranderingen in je lijf neemt je zelfvertrouwen af, je bent onbeschrijfelijk moe en lang niet meer zo vrolijk en energiek als voorheen. Je ziet het verdriet en de angst bij de mensen om heen. Er zijn ineens zoveel onzekerheden en niets is meer vanzelfsprekend. Op een zeker punt ga je opnieuw zoeken naar de zingeving van je bestaan. Dan kan Inloophuis de Boei van betekenis zijn, een plek waar lotgenoten, hun familie en vrienden gevoelens, ervaringen en problemen met elkaar kunnen delen m.b.t. kanker en alles wat daarbij komt kijken." Lees hieronder meer.

De Boei zorgt voor een veelzijdigheid aan activiteiten, met als doel gasten van het inloophuis met elkaar in contact te brengen, hen tevens te ondersteunen door het bieden van een luisterend oor. Een plek van waaruit mensen die leven met kanker op adem kunnen komen, kunnen verwerken en werken aan een zo goed en gelukkig mogelijk leven met kanker. Ook erna wanneer je beter bent verklaard.

Dinsdag 13 november

De openingstijd is vanaf 10:00 uur, bij De Overkant, aan Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

Op dinsdagmiddag 13 november om 13:00 uur geeft het inloophuis een workshop kerstkaarten maken. Eigen bijdrage daarvan is €2,50. Indien u in het bezit bent van een snijmatje, schaar, mesje, liniaal, een zwarte fijnschrijver en eventueel een snijapparaat, een vriendelijk verzoek deze attributen mee te nemen.

Opgeven

Graag opgeven voor 10 november 2018, in verband met aanschaf materiaal. U kunt zich opgeven via info@deBoeigo.nl of via tel. 06 22 111 572. Is de afstand naar Ouddorp een probleem of het reizen met het Openbaar Vervoer een obstakel voor u, dan kunt u gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst. Graag even bellen of mailen naar bovenstaand mailadres of mobiele nummer, dan spreken we met u/jou af.