• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Reyer van Drongelen komt met band naar Ouddorp

Gepubliceerd: Woensdag 24 oktober 2018 om 08:49

Reyer van Drongelen komt met band naar Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Vrijdag 16 november 2018 20:00 uur


Ouddorp - Met zoveel mogelijk mensen uit de regio God prijzen en aanbidden. Met dat uitgangspunt als inspiratie is het een enthousiaste ‘eilander’ gelukt om Goeree-Overflakkee toe te voegen aan de agenda van de nieuwe tour van aanbiddingsleider Reyer. "Vrijdag 16 november 2018 komt Reyer met zijn band naar ons mooie eiland." Lees hieronder meer en bestel snel kaarten. Op=op.

Hoop in Mij-tour

Organisatie: "Vrijdag 16 november komt Reyer met zijn band naar ons mooie eiland. Hij zal dan optreden in de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp. Tijdens de ‘Hoop in Mij’ tour wisselt Reyer optredens met volledige band af met akoestische concerten. De liederen op het nieuwe album staan centraal en worden aangevuld met ander bekend materiaal."

Reyer

Reyer van Drongelen (artiestennaam Reyer) wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot.Het grote publiek leerde hem de afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen. Reyer legt uit wat hij wil bereiken tijdens zijn optreden: “We merken dat de liederen hun weg al hebben gevonden tot een breed publiek, wat er toe leidt dat er enthousiast en gepassioneerd wordt meegezongen. Het is zo mooi om met jong en oud uit het hele land dezelfde God te aanbidden. Vanuit dankbaarheid, maar ook met ruimte voor vragen en kwetsbaarheid.”

"Je komt toch ook?" De lokale organisatie kan niet wachten tot het zover is: “Het is toch mooi om met zoveel mogelijk mensen uit de regio God te prijzen? Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt. Of je nu wel of niet naar kerk gaat, voel je welkom! Wij zien dit concert ook als een mooie kans om familie of vrienden mee te nemen die Jezus nog niet kennen of beter willen leren kennen. Hoe gaaf zou het zijn als deze avond een ommekeer in zijn of haar leven wordt!”

Meer informatie

Meer informatie en kaartverkoop Kaartjes zijn te bestellen via DEZE LINK. De avond begint om 20:00 uur. Wees op tijd met het bestellen van kaartjes, want er is een maximum aan beschikbare plaatsen.

Reyer van Drongelen komt met band naar Ouddorp Reyer van Drongelen komt met band naar Ouddorp Reyer van Drongelen komt met band naar Ouddorp