• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Enge buren in Houten Kaap

Gepubliceerd: Dinsdag 08 januari 2019 om 03:20

Enge buren in Houten Kaap

Plaats: Ouddorp
Datum: Vrijdag 17 mei 20:30 uur


De cabaretgroep Enge Buren gaat met de voorstelling VREEMDE VOGELS vanaf september weer de Nederlandse theaters in. Het is inmiddels het 8ste seizoen dat de heren in de theaters te zien zijn. De cabaretgroep Enge Buren gaat met de voorstelling VREEMDE VOGELS weer de Nederlandse theaters in. Het is inmiddels het 8ste seizoen dat de heren in de theaters te zien zijn.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. Ze zijn vooral bekend geworden door hun hit “Pizza Calzone”. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.

 

Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.

 

Een wervelende show voor jong en oud.