• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Fokveedag Hellevoetsluis: de mooiste koeien en sterkste mannen

Gepubliceerd: Dinsdag 10 juli 2018 om 09:28

Fokveedag Hellevoetsluis: de mooiste koeien en sterkste mannen

Plaats: niet op G-O
Datum: Zaterdag 11 augustus 09:00 uur


Regio - Het programma voor de 61e aflevering van Fokveedag Hellevoetsluis is zo goed als rond. Natuurlijk spelen de mooiste koeien van Voorne Putten, Goeree-Overflakkee en de Hoeksche Waard zaterdag 11 augustus weer de hoofdrol tijdens dit plattelandsevenement. Daarnaast tonen sterke paarden en sterke mannen hun krachten. Lees hieronder verder

Zoals ieder jaar is Fokveedag Hellevoetsluis vooral een schoonheidswedstrijd. Voor koeien. In verschillende leeftijdsrubrieken kiest een jury de mooiste koeien uit. Terwijl de trotse dieren en hun even trotse eigenaren door de keuringsring stappen, lopen de ganzen op de maat van de muziek tussen de benen van de bezoekers door en tonen herders hoe je met honden schapen bij elkaar drijft. Net als vorig jaar tonen krachtige trekpaarden hoe sterk ze zijn en laten drie sterke mannen precies hetzelfde zien.

Streekmarkt

De Fokveedag Hellevoetsluis vindt traditiegetrouw iedere tweede zaterdag in augustus plaats. Tijdens dit evenement voor boeren, burgers en buitenlui kan jong en oud genieten van het mooie plattelandsleven op Voorne-Putten. Net als voorgaande jaren kun je op de streekmarkt proeven van al het lekkers dat Voorne-Putten voortbrengt. Denk daarbij aan kaas, honing en groenten maar ook aan paling. Kinderen kunnen zich vermaken door een rondje te rijden op een kameel, spelletjes te spelen, konijnen en cavia’s te aaien of door vreemde capriolen uit te halen op een springkussen. "Kortom, Fokveedag Hellevoetsluis; daar moet je geweest zijn!"

Fokveedag Hellevoetsluis

Datum: zaterdag 11 augustus 2018

Tijd: van 09.00 uur tot 16.00 uur

Plaats: Terrein J.B. van den Ban, Smitsweg 29, Hellevoetsluis

Kijk op de website voor alle informatie over de Fokveedag Hellevoetsluis: www.fokveedaghellevoetsluis.nl

Fokveedag Hellevoetsluis: de mooiste koeien en sterkste mannen