• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Workshop t.b.v. Inloophuis de Boei

Gepubliceerd: Woensdag 16 mei 2018 om 19:59

Workshop t.b.v. Inloophuis de Boei

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 28 mei 19:00 uur


Middelharnis – Op maandagavond 28 mei 2018 wordt er van 19:00-21:00 uur, in de bibliotheek in Middelharnis een creatieve avond georganiseerd waarvan de opbrengst is bestemd voor Stichting Inloophuis de Boei in Ouddorp. Deze avond wordt iedereen uitgedaagd om een hippe tas te maken van een stuk tafelzeil. Neem deze uitdaging aan! Lees hieronder verder.

Zelf meebrengen

Aan de deelnemers wordt gevraagd om zelf mee te brengen: een stuk tafelzeil van ongeveer een meter (heb je meer: leuk om onderling uit te wisselen voor een extra creatief effect), haarspeldjes/knijpers (in plaats van spelden), garen en (wanneer mogelijk) een naaimachine.

Voor elke deelnemer is het patroon beschikbaar. Aan het eind van de avond gaat iedereen met een leuke tas naar huis.

Aanmelden

De kosten voor deze avond bedragen €10,00 per persoon. Het volledige bedrag is bestemd voor Stichting Inloophuis de Boei.

Koffie/thee en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden voor deze workshop kan door een email te sturen naar dit adres of te bellen naar Gerdie Schellevis: 06-48371353

Stichting Inloophuis de Boei

Inloophuis De Boei GO stelt zich ten doel een ontmoetingsplek te vestigen en te onderhouden voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Het wil een veilige ruimte bieden waar lotgenoten zichzelf kunnen zijn, waar naar hen geluisterd wordt, waar zij informatie over kanker kunnen vinden, waar zij creatief bezig kunnen zijn en lezingen en cursussen kunnen volgen.

Er wordt ruimte geboden aan de gasten om zichzelf te zijn en er worden voorwaarden geschapen om ieders eigenheid tot zijn recht te laten komen. De gastvrije ontvangst wordt vrijwel gratis aangeboden. Alleen voor speciale activiteiten wordt soms een bescheiden eigen bijdrage gevraagd. Het bestuur bewaakt de goede besteding van subsidies van overheden en bijdragen van sponsoren en particuliere donaties.

Inloophuis de Boei is iedere tweede en vierde dinsdag van de maand open tussen 10:00 en 16:00 uur. Meer informatie via deze link of 06-22111572

Workshop t.b.v. Inloophuis de Boei