• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Fotograferen met je smartphone in Scheelhoekbos Stellendam

Gepubliceerd: Maandag 14 mei 2018 om 06:55

Fotograferen met je smartphone in Scheelhoekbos Stellendam

Plaats: Stellendam
Datum: Zaterdag 19 mei 2018 13:30 uur


Stellendam - "Maak jij die topfoto met je smartphone? Doe mee met de kinderworkshop ‘fotograferen met je smartphone’ in het Scheelhoekbos in Stellendam." In deze mooie natuurlijke omgeving kun je meteen de tips en tricks toepassen met je smartphone. Op zaterdag 19 mei 2018 organiseert Natuurmonumenten een kinderworkshop natuur fotograferen met je smartphone. Kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar gaan met een fotografe en boswachter op pad, om juist die mooie topfoto te maken. Lees hieronder verder en geef je op.

Maak jij ook zo graag foto’s met je smartphone? Maar vraag je je wel eens af hoe je met je smartphone net zo’n mooie foto kunt maken als met een professionele camera? Meld je dan aan voor de workshop ‘Fotograferen met je smartphone’ via deze link.

De workshop vindt plaats in het natuurgebied Scheelhoekbos in Stellendam. In deze mooie natuurlijke omgeving kun je meteen de tips en tricks toepassen met je smartphone. Waarschijnlijk is het maken van foto’s met je mobiel voor jou dagelijkse kost, maar hoe maak je nu echt een top foto? Waar let je op en hoe doe je dit in de natuur? Fotografe Yosha Minken leert je hier meer over tijdens deze workshop. Daarnaast gaat een boswachter mee die je meer vertelt over het gebied en wat je zoal kunt vastleggen met je smartphone.

Aanmelden
Nieuwsgierig? Meld je aan via deze link. De workshop start om 13:30 uur bij het parkeerterrein bij Scheelhoekbos, Deltahaven 44 in Stellendam. Eindtijd 16:00 uur. Vergeet uiteraard je smartphone niet én trek stevige schoenen aan. De workshop is voor kinderen vanaf 8 tot en met 14 jaar. Leden Natuurmonumenten betalen €7,00 en niet-leden €10,00.

Fotograferen met je smartphone in Scheelhoekbos Stellendam