• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Vroege natuurexcursie Kwade Hoek met ontbijt

Gepubliceerd: Zondag 27 mei 2018 om 03:22

Vroege natuurexcursie Kwade Hoek met ontbijt

Plaats: niet op G-O
Datum: Zaterdag 26 mei 05:00 uur


Vroege natuurexcursie Kwade Hoek met ontbijt. Trek met een ervaren natuurgids de Kwade Hoek in om de natuur te zien ontwaken en beleef alle Flora en Faun van de Kwade Hoek. Het ontbijt draag je mee in een knapzak en er wordt een mooi plekje gezocht om dit te nuttigen. Aanmelden is verplicht. Zet je wekker extra vroeg op zaterdag 26 mei en trek met een ervaren natuurgids de Kwade Hoek in om de natuur te zien ontwaken. Naast een mooie wandeling, zie je het langzaam maar zeker dag worden en komt ook de flora en fauna in de Kwade Hoek tot leven. Van al die actieve inspanning krijg je vast honger! Het ontbijt draag je mee in een knapzak, nu nog een mooi plekje uitzoeken waar je dit kunt nuttigen en kunt genieten van de opkomende zon. Dat is pas genieten.

Tijdens deze excursie zie je het niet alleen dag worden, je gaat het echt letterlijk beleven. Langzaam neemt de stilte het geluid aan van de vele broedvogels in het gebied. En blijf ook vooral goed om je heen kijken, niet alleen jij maar ook de reeën zijn er misschien vroeg bij. Daarnaast biedt het plantenrijkdom, van gele morgenster tot orchidee, je een schitterend decor om door te wandelen. Trek stevige schoenen aan, neem je verrekijker mee en geniet van het ontwaken van de natuur.

Aanmelden

Wil je mee met deze excursie dan is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/goeree/agenda. De excursie start om 5.00 uur vanaf de parkeerplaats van de Kwade Hoek, Oostdijkseweg in Goedereede en duurt ongeveer drie uren. Leden van Natuurmonumenten betalen € 20,-, niet-leden betalen € 25,-. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen ook mee. Prijs € 15,- en kind van OERRR € 10,00. Bij de excursie is een ontbijt inbegrepen die je bij de start krijgt uitgereikt in een knapzak.

Vroege natuurexcursie Kwade Hoek met ontbijt