• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Gezellige feestavond Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O)

Gepubliceerd: Vrijdag 04 mei 2018 om 15:59

Gezellige feestavond Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O)

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Vrijdag 01 juni 2018 19:30 uur


Sommelsdijk - Op vrijdagavond 1 juni 2018 organiseert de ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O) een gezellige feestavond in ’t Prieel van recreatiecentrum de Staver, aan de Olympiaweg te Sommelsdijk. "Vanaf 19:00 uur is de zaal open en we beginnen de avond om 19:30 uur en denken die dan rond 23:30 uur af te sluiten. De muziek wordt verzorgd door het duo Love Shack. U bent alleen van harte welkom!" Lees hieronder meer en geef je op.

Duo Love Shack

"Zij brengen Allround muziek en hebben voor elk wat wils, met aan het eind van de avond de echte feestklassiekers en meezingers voor iedereen. Love Shack bestaat uit zangeres Patricia Ros en zanger/gitarist Rudolf van der Werve. Ze vormen samen een ervaren en compact duo met het geluid van een hele band. De muzikale achtergrond van beide is al net zo allround als hun repertoire. Patricia heeft na het voltooien van het conservatorium bijvoorbeeld ook zangles gegeven. En Rudolf heeft naast jarenlange podiumervaring in verschillende bands ook veel studiowerk gedaan. Zo worden ook de begeleidende bas, drums en orkest partijen in de eigen studio geperfectioneerd. "Tijdens het spelen richten zij zich vooral op lekker muziek maken en meegenieten van de gezellige sfeer op het feest. Ze spelen het liefste muziek waar de mensen op reageren. Meezingers die meegezongen worden, of disco waar lekker op gedanst wordt. Maar ook muziek waar je de mensen ziet zitten te genieten. We gaan voor gezelligheid en een ongedwongen sfeer. En vanzelfsprekend kan er weer volop gedanst worden."

Aanmelden

Kosten voor deze feestavond bedragen voor leden van de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee €10,00. Dat is inclusief de koffie/thee bij binnenkomst en twee consumpties, met daar tussendoor een keer een rondje met hapjes. In de pauze is er een verkoop van loten en aan het einde van de avond is dan de trekking.

Ook niet-leden zijn welkom, die betalen dan €15,00 per persoon. Aanmelden bij Marrie Breeman, tel. (0187-)484559 of 06-1305 8237 of via de mail info@o-g-o.nl. Kosten voor 28 mei overmaken op bankrekening NL15RABO 0307 4304 21, t.n.v. ouderenvereniging Goeree-Overflakkee.