• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Expeditie Juttersgeluk langs de Brouwersdam Ouddorp

Gepubliceerd: Dinsdag 01 mei 2018 om 17:14

Expeditie Juttersgeluk langs de Brouwersdam Ouddorp

Plaats: Ouddorp
Datum: Maandag 28 mei 10:00 uur


Ouddorp - Er worden bijzondere strandjutters gezocht, om mee te "jutten" op maandagochtend 28 mei 2018 langs de Brouwersdam te Ouddorp. Van 16 tot en met 31 mei gaat de Expeditie Juttersgeluk alle Noordzeestranden schoonmaken samen met mensen voor wie een gewone baan niet zo gewoon is en jij kan daarbij helpen! De organisatie komt op maandag 28 mei dus langs in onze gemeente Goeree Overflakkee. Van 10:00-12:00 uur kun je dan gratis deelnemen aan de etappe. Lees hieronder verder.

Organisatie: "Je wordt ontvangen met koffie en taart in een strandpaviljoen aan de Brouwersdam waar wethouder Arend-Jan van der Vlugt je welkom heet. Juttersgeluk legt uit hoe je afval op het strand herkent en hoe je het veilig opraapt. Daarna start de etappe van ongeveer een uur: een ware ontdekkingstocht. Het afval wordt door de jutters meegenomen zodat er een schoon strand achterblijft."

Aanmelden
Meld je individueel of met je groep aan via deze link. Expeditie Juttersgeluk is speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder goed meekomen in de maatschappij. Bijvoorbeeld als je van een WLZ of WMO voorziening gebruikmaakt of onder de participatiewet valt. Ook vrijwilligers, mantelzorgers, begeleiders en zorgverleners, zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden! Deelname is gratis, maar je moet zelf voor vervoer naar het startpunt van de etappe zorgen. Geef je snel op want vol is vol!

Helpen jullie mee voor een schone zee?

Expeditie Juttersgeluk is een initiatief van Stichting Juttersgeluk in samenwerking met KIMO Nederland/België.

Expeditie Juttersgeluk langs de Brouwersdam Ouddorp