• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Speel mee in Projectorkest Muziekgebouw GO

Gepubliceerd: Maandag 30 april 2018 om 11:43

Speel mee in Projectorkest Muziekgebouw GO

Plaats: Middelharnis
Data: Vrijdag 18 mei 2018
Zaterdag 09 juni 2018 19:00 uur


Middelharnis - Het Muziekgebouw GO organiseert het Projectorkest, dit als onderdeel van de jaarafsluiting op zaterdag 9 juni 2018 in het Diekhuus. De data van deze repetities zijn: 18 en 25 mei, 1 en 8 juni. Alle instrumenten, strijkers, blazers, tokkelinstrumenten of slagwerkers kunnen meespelen onder leiding van dirigent Wim Soeters. Als basis dient het muziekensemble dat hij op vrijdagavond onder zijn hoede heeft. Lees hieronder verder.

Wim Soeters is een zeer ervaren dirigent en arrangeur die voor iedereen een plekje in het projectorkest maakt. Daarom is elke muzikant met enige ervaring is welkom: "We heten ook heel graag mensen en kinderen buiten het muziekgebouw welkom. De deelname is gratis."

Er zijn vier repetities gepland op vrijdagavond van 18:30 tot ca. 19:30 uur in zaal 6 van het Diekhuus.
De data van deze repetities zijn: 18 en 25 mei, 1 en 8 juni.

Dit jaar wordt er vrolijke en bekende muziek gespeeld. Een leuke medley uit Fiddler on the Roof. De muziek is gebaseerd op de Jiddische roman Tevye en zijn dochters die speelt in het Tsaristisch Rusland van1905. Bekende liedjes naast Fiddler on the Roof zijn: If I were a rich man (Als ik toch eens rijk was), Sunrise, sunset, Matchmaker en To Life, L’chaiim.
Wilt u meespelen? Meldt u dan NU aan en stuur een mail via deze link.

"Wees welkom op de eerste repetitie op vrijdag 18 mei!"

Speel mee in Projectorkest Muziekgebouw GO Speel mee in Projectorkest Muziekgebouw GO