• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Een inspirerende wandeltocht: 't Pinksterpad op Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Woensdag 18 april 2018 om 11:55

Een inspirerende wandeltocht: 't Pinksterpad op Goeree-Overflakkee

Plaats: Stellendam
Datum: Maandag 21 mei 2018 13:30 uur


Stellendam - Op 21 mei 2018 wordt op verschillende locaties in Nederland een Pinksterpad georganiseerd, ook op Goeree-Overflakkee. Het Pinksterpad is een inspirerende wandeltocht, op Tweede Pinksterdag. Onderweg krijgen de deelnemers zo nu en dan iets aangereikt; een foto, een gedicht, een spreuk of iets anders dat aanleiding geeft tot gesprek. Deelname is gratis. De tocht is toegankelijk voor alle leeftijden. Voor de achtste maal organiseren samenwerkende kerken op Goeree-Overflakkee een inspirerende wandeling op Tweede Pinksterdag. Lees hieronder meer.

't Pinksterpad, Stellendam -13:30 uur

Voor de achtste maal organiseren samenwerkende kerken op Goeree-Overflakkee een inspirerende wandeling op Tweede Pinksterdag. Dit keer in en om Stellendam. De tocht begint bij de Hervormde kerk, Bosschieterstraat 6 om 13:30 uur. Vanaf 12:45 uur bent u/jij daar al welkom; er is van alles te zien in en rond de kerk. U/jij kunt kiezen uit twee routes: 5 of 10 kilometer. Onderweg zijn er tussenstops met diverse kinderactiviteiten. Het eindpunt ligt in Stellendam, bij de Gereformeerde kerk aan de Kerkhoflaan.

Aanbevolen

Deelname is gratis, er staat wel een giftenbus voor een bijdrage aan de onkosten.

Een inspirerende wandeltocht: 't Pinksterpad op Goeree-Overflakkee Een inspirerende wandeltocht: 't Pinksterpad op Goeree-Overflakkee