• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

DAM-X EVENT

Gepubliceerd: Maandag 15 oktober 2018 om 03:20

DAM-X EVENT

Plaats: Ouddorp
Data: Woensdag 10 oktober
Donderdag 11 oktober
Vrijdag 12 oktober
Zaterdag 13 oktober
Zondag 14 oktober


Watersport evenement dat georganiseerd wordt rondom het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen. Meer info: www.dam-x.com ZIE, DOE EN BELEEF BIJ DAM-X
Van 10 t/m 14 oktober 2018 vindt voor de 4e keer op rij DAM-X bij Brouwersdam plaats. Hét watersport evenement dat in het teken staat van zien, doen & beleven naast het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen! Er is van alles te beleven voor jong en oud en ook niet onbelangrijk, de toegang tot het evenemententerrein is gratis!


EUROPEES KAMPIOENSCHAP FREESTYLE WINDSURFEN
10 t/m 14 oktober
Professionele windsurfers van over de hele wereld (dames, heren en jeugd) laten hun talent zien tijdens de spectaculaire finale van het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen. Ontmoet je idolen en geniet van het schouwspel op het water!


FRIDAY NIGHT EVENT
12 oktober, van 19:00 – 23:00 uur
Tijdens deze bijzondere avond beleef je gave shows aan de waterkant en kun je deelnemen aan de Run by Night for Charity of Stand Up Paddle Night Tour. Daarnaast is er voor de liefhebbers van watersport genoeg te zien bij de boardsport markt waar alle grote merken uit de watersportscene aanwezig zijn. Gek van lekker eten? Trakteer jezelf dan zeker op een hapje en drankje bij één van de food kraampjes. Geniet daarnaast van live muziek door het leuke coverduo Amber & Jasper of waag een dansje tijdens één van de sets van de DJ’s. Het evenementen terrein wordt deze avond aangekleed met vuurkorven en prachtige lichtjes wat zal zorgen voor een visueel spektakel!

Als je deze avond wilt deelnemen aan de Stand Up Paddle Night Tour vergeet dan niet je zwemkleding, een handdoek en waterschoenen mee te nemen! Een wetsuit krijg je van ons en omkleden kan in de verwarmde kleedkamers met douches


RUN BY NIGHT FOR CHARITY
12 oktober, start 19:30 uur
Doe jij mee aan deze (hard)loop wedstrijd voor het goede doel? Door deel te nemen aan deze 5 kilometer lange en verlichte run langs het Grevelingenmeer halen we geld op voor sporters met een handicap. Een groot deel van het inschrijfgeld zal namelijk gedoneerd worden aan Fonds Gehandicaptensport (waarmee zij ondersteuning kunnen bieden aan gehandicapten sport in de omgeving)! Deelname is € 9,95 p.p. Inschrijven kan online via www.dam-x.com.


BOARDSPORTS & FOOD MARKET
12 t/m 14 oktober
Benieuwd naar het nieuwste boardsport materiaal? Alle grote merken uit de watersportscene zullen van vrijdag t/m zondag op DAM-X aanwezig zijn met al hun nieuwe producten en materialen welke jij kunt zien en uitproberen!

Voor een lekker hapje en drankje of leuke accessoires kun je terecht bij de food & lifestyke kraampjes.


ACTIVITIES
13 en 14 oktober
In het weekend kun je eenvoudig kennis maken met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump! Voor € 10,- koop je al een ticket! Daarnaast kun je leren flyboarden, je evenwicht trainen op de golfsurfsimulator of over het water lopen in enorme bubbels.


DAM-X SLALOM
13 en 14 oktober
Deelnemen aan de leukste, gezelligste en meest toegankelijke windsurf slalom race van het jaar? Het maakt niet uit of je het windsurfen pas net hebt ontdekt of al een doorgewinterde freerider bent; iedereen kan en mag meedoen! Deelname is € 42,50 p.p. inclusief DAM-X slalom training, BBQ buffet, entree DAM party of waterjump ticket, goodiebag met het DAM-X event t-shirt, lot voor de tombola en goodies van diverse merken. Inschrijven kan online via www.dam-x.com.


MEER WETEN?
Kijk voor het volledige programma op www.dam-x.com. Blijf ook op de hoogte via onze social media kanalen onder de hashtag #DAMX

Adres: Ossenhoek 1, 3253 MH Ouddorp (ZH)


Fotografie: Remco Huvermann Photography, The Picture Factory, Volker Klinger en Carlijn Pijl

DAM-X EVENT