• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Spektakel DUIK! in Stad

Gepubliceerd: Zondag 14 juli 2019 om 03:21

Spektakel DUIK! in Stad

Plaats: Stad aan 't Haringvliet
Datum: Zaterdag 13 juli 13:00 uur


Het wordt zaterdag 13 juli een leuke dag in en om de haven van Stad aan 't Haringvliet. Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, is er ook dit jaar weer een DUIK! in Stad. Het wordt zaterdag 13 juli een leuke dag in en om de haven van Stad aan 't Haringvliet. Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, is er ook dit jaar weer een DUIK! in Stad. 

Kom je ook lekker rollen bollen in de haven..in de aqua bubbles zie je de wereld op zijn kop. Liever meer actie? Dat kan op de waterstormbaan.  Heb je al eens in een peddel-kayak gezeten? Vanaf het water ziet alles er anders uit.  Op de kade kun je boogschieten of los gaan op de bungee trampoline.Voor de kleintjes tot 7 jaar is er natuurlijk een springkussen en zijn er verschillende spelletjes te doen op het kinderplein. Na al die activiteiten is het heerlijk om op het terras een verfrissend drankje te nuttigen en een beetje mensen te kijken.

Tot in de late uurtjes
’s Avonds treedt coverband Eclips! op in de tent. Kom genieten van alle bekende hits uit de jaren ’70,’80 en ’90.  DJ Jeroen de Boed sluit de avond af met wat lekkere tunes van nu om op te dansen.

Spektakel DUIK! in Stad