• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Valentine’s Night bij GO Jongerenavond @ Werelds aan het Strand

Gepubliceerd: Maandag 12 februari 2018 om 14:30

Valentine’s Night bij GO Jongerenavond @ Werelds aan het Strand

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 17 februari 2018 20:30 uur


Ouddorp - Hij komt eraan en wel op 17 februari 2018: de zaterdag na Valentijnsdag is het 'Valentine’s Night' @ Werelds aan het Strand! Deze jongerenavond staat geheel in het teken van de liefde. "Ontmoet jij op deze avond jouw Valentijn?" De dresscode van deze Valentine’s night spreekt voor zich. De inloop is vanaf 20:30 uur: "Be there!" Lees hieronder meer.

Jongerenavonden organiseren: Jaco Wolfert (31) uit Dirksland en Leendert van Rossum (30) zijn enthousiast! "Op Goeree-Overflakkee hebben wij avonden georganiseerd voor Christelijke jongeren. We hebben gemerkt dat er behoefte is onder de jongeren om elkaar te ontmoeten. Daarom hebben we een concept bedacht om in deze behoefte te kunnen voorzien en dat jongeren op een verantwoorde plek samen kunnen komen". GO Jongerenavond presenteerde de eerste avond op 6 december 2017.

"Voor jongeren organiseren wij twee keer per maand op zaterdag gezellige avonden op Goeree-Overflakkee. Deze avonden worden op een unieke locatie georganiseerd, namelijk bij Werelds aan het strand te Ouddorp. De avonden zijn speciaal voor jongeren met een christelijke achtergrond die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten. Maar ook niet-christelijke mensen zijn van harte welkom om een keer kennis te maken met de gezellige sfeer. Wekelijks treffen honderden jongeren elkaar. De leeftijden variëren van 16 tot 35 jaar. Hier worden leuke nieuwe contacten opgedaan in een ontspannen sfeer op een geweldige locatie aan het strand.

Adres: De Punt 1, 3253 Ouddorp.

Valentine’s Night bij GO Jongerenavond @ Werelds aan het Strand