• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Slagwerkdag in Melishof met aansluitend concert

Gepubliceerd: Vrijdag 09 februari 2018 om 09:31

Slagwerkdag in Melishof met aansluitend concert

Plaats: Melissant
Datum: Zaterdag 03 maart 10:00 uur


Melissant - In navolging van de succesvolle slagwerkdag die eerder plaatsvond en georganiseerd werd door de slagwerkdocenten van het MuziekgebouwGO, in Ouddorp, komt er dit jaar weer een nieuwe editie! Het gratis slagwerkfestival met thema: ‘Sla maar raak Flakkee’ vindt plaats op zaterdag 3 maart 2018 in de Melishof te Melissant. Lees hieronder verder en schrijf je in via de link.

Organisatie: "We starten rond 10:00 uur met de grote groep. Daarna splitsen we alle slagwerkers in drie niveau's op en gaan we actief met de drie slagwerkdocenten aan de slag met afwisselende workshops. De slagwerkdocenten Sander Berkvens, Michiel Buijsse en Anno Appelo hebben al vaak grote successen geboekt met het slagwerkfestival hier op het eiland, maar ook daarbuiten, dus dit beloofd weer een slaand success te worden! We werken aan Zuid-Amerikaans slagwerk, besteden veel aandacht aan samenspel en andere slagwerkonderwerpen.

Aan het eind van de dag zo rond 16:00 uur, doen we een eindpresentatie waar iedereen voor uitgenodigd is, familie en vrienden. Iedereen is natuurlijk benieuwd wat er op zo’n dag allemaal is gebeurd, of wil misschien weten wat het muziekgebouwGO te bieden heeft op het gebied van slagwerk: van harte welkom!

We gaan een ontzettend leuke dag tegemoet met veel lol en dingen die je op slagwerk niet eens verwacht. Álle slagwerkers van het eiland zijn welkom; hoe meer hoe beter... Voor lunch en drinken wordt gezorgd tegen een kleine vergoeding. Trommel al je vrienden op, want deze te gekke dag mag je natuurlijk niet missen!"

Opgeven en inschrijven

Opgeven en inschrijven kan via docent Anno Appelo: klik op deze link naar de mail en geef je op. Vermeld je naam, je leeftijd, het niveau waarop je speelt en eventueel je vereniging. "Wacht niet te lang met opgeven. Het wordt een super-gezellige dag. Tot ziens op 3 maart 2018 in Melissant!"