• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Wat doen elektromagnetische velden en straling met ons?

Gepubliceerd: Dinsdag 06 februari 2018 om 11:36

Wat doen elektromagnetische velden en straling met ons?

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zaterdag 03 maart 2018 11:00 uur


Sommelsdijk - Op zaterdag 3 maart 2018 zal er door dhr. Jacques de Been een lezing gehouden worden met als onderwerp “Wat doen elektromagnetische velden en straling met ons?”. Er is een enorme toename aan elektrische apparaten met laagfrequente elektromagnetische velden en straling van draadloze communicatiemiddelen. Dhr. de Been zal het in zijn lezing hebben over wat voor invloed dit op ons lichaam heeft. De lezing zal gehouden worden bij fam. van der Velde, Nieuwlandsedijk 3 te Sommelsdijk. Aanvang is 11:00 uur, inloop vanaf 10:30 uur.

Jacques de Been

Jacques de Been, van huis uit bouwkundig ingenieur, heeft in Duitsland de opleiding tot bouwbiologisch meettechnicus gevolgd en mag zich, als eerste Nederlander, sinds 2013 gecertificeerd bouwbiologisch meettechnicus noemen.

Lezing/Lotgenotendag

Deze dag wordt georganiseerd door de werkgroep “Straling Bewust” Goeree Overflakkee in samenwerking met de landelijke CPLD vereniging. Deze dag is ook de eerste CPLD (CLPD = huidaandoening door straling) lotgenotendag van 2018.

De lezing zal, met een pauze er tussenin, tot ongeveer 13.00 uur duren, waarna men gebruik zal kunnen maken van een eenvoudige lunch. Na de lunch is er gelegenheid tot het stellen van vragen en /of het delen van ervaringen.

In verband met de voorbereidingen is het fijn als u zich van te voren even aanmeldt via de mail: akrpl@online.nl of telefonisch: (0187-)601104/ -485058. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt op prijs gesteld.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.