• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

16de zwemloop van Flakkee te Dirksland

Gepubliceerd: Woensdag 31 januari 2018 om 15:52

16de zwemloop van Flakkee te Dirksland

Plaats: Dirksland
Datum: Zaterdag 17 maart 2018


Dirksland - Op zaterdag 17 maart 2018 organiseert ZV de Gooye de 16de editie van de zwemloop van Flakkee te Dirksland. Vorig jaar wist Jordi Schaaf voor de tweede keer op rij te winnen bij de heren, Janita van der Have was de sterkste vrouw. Bij de duo’s waren Ramon van Huizen en Laurey van den Berge de snelsten. Lees hieronder verder en schrijf je in. Dit is mogelijk tot en met woensdag 14 maart 2018.

De korte afstand van 250 meter zwemmen en 2,5km hardlopen is voor iedereen tot en met 15 jaar. De lange afstand van 500 meter zwemmen en 5km hardlopen is voor iedereen. Je kan ook meedoen als duo. Wil je wel meedoen als duo, maar kun je geen partner vinden? Stuur dan een mailtje, misschien kan de organisatie wel iemand voor je vinden.

Om 7.00 uur ’s ochtends is de deur open, 07.25 uur start de eerste serie.

Het inschrijfgeld bedraagt €3,- p.p., te betalen op de dag van de wedstrijd.

Inschrijving is mogelijk tot en met woensdag 14 maart via dit mail adres: zwemloopdirksland@gmail.com. Vermeld je naam (en naam van je duopartner) en daarbij de geschatte zwem- en looptijd.

Organisatie: "Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers voor o.a. banen tellen, veiligheid op het parcours en tijdwaarnemer."