• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Jaarlijkse filmavond Soroptimistclub Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Woensdag 24 januari 2018 om 15:27

Jaarlijkse filmavond Soroptimistclub Goeree-Overflakkee

Plaats: Middelharnis
Datum: Dinsdag 06 maart 2018 20:00 uur


Middelharnis - Op dinsdag 6 maart 2018 organiseert de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee haar jaarlijkse filmavond in het Diekhuus in Middelharnis. "Wij vertonen de film 'Suffragette'. Een film over vrouwenrechten en vrouwenkiesrecht in het Verenigd Koninkrijk rond 1912. In hun strijd voor gelijke rechten zetten vrouwen alles op het spel: hun banen, hun gezinnen, hun kinderen en hun leven. We volgen Maud (Carey Mulligan), één van de arbeidsters die radicaliseert. Haar strijd is meeslepend, hartverscheurend en tegelijk inspirerend." Lees hieronder meer en geef je op voor het goede doel.

Filmavond Diekhuus

De opbrengst van deze avond is voor School for Justice. Een universiteit voor meisjes die bevrijd zijn uit kinderprostitutie en die worden opgeleid om tegen het hun aangedane onrecht terug te vechten.

Kaarten kosten €12,50 en zijn te koop via deze link naar een mailadres. Inloop vanaf 19:30 uur. Aanvang film 20:00 uur tot 21:15 uur. Na afloop gelegenheid voor gezellig napraten in de foyer van het Diekhuus.

Jaarlijkse filmavond Soroptimistclub Goeree-Overflakkee Jaarlijkse filmavond Soroptimistclub Goeree-Overflakkee