• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Voorlichting dementie tijdens het mantelzorgcafé in Middelharnis

Gepubliceerd: Vrijdag 12 januari 2018 om 07:57

Voorlichting dementie tijdens het mantelzorgcafé in Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Donderdag 25 januari 13:30 uur


Middelharnis - "Ik weet niet of je nog altijd weet wie ik ben, maar ik weet wel dat ik zeker iets voor je beteken….” Graag wil Stichting ZIJN u uitnodigen voor het mantelzorgcafé van donderdag 25 januari 2018, in het Diekhuus te Middelharnis. Op deze middag komt Jannie van Eck, casemanager dementie, meer vertellen over dementie. Deze middag start om 13:30 uur in het Diekhuus, aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis en het café zal rond 15:30 uur afgelopen zijn. Iedere mantelzorger is welkom. Geef je hieronder op en lees verder.

Casemanager

Een casemanager kan van dienst zijn als u vragen heeft of problemen ervaart die met dementie te maken hebben. De casemanager is het vaste aanspreekpunt voor u en uw mantelzorgers. Zij geeft informatie, advies, begeleiding en voorlichting aan u en uw familie, vriend of buur.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. "Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij bijeenkomsten.

Aanmelden

Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: (0187-)641344.

Overige data

In het 2018 is het mantelzorgcafé weer gepland op donderdagmiddagen: 25 januari, 22 februari, 29 maart, 26 april, 31 mei, 27 september, 25 oktober en 29 november. "Wij hopen u te ontmoeten op de activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom!"