• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Achtste triathlon bij jachthaven in Herkingen

Gepubliceerd: Donderdag 04 januari 2018 om 19:30

Achtste triathlon bij jachthaven in Herkingen

Plaats: Herkingen
Datum: Zaterdag 26 mei 2018 10:30 uur


Herkingen - Op zaterdag 26 mei 2018 is er in Herkingen bij het Haventerrein (Jachthaven 1, Herkingen) een achtste triathlon. De afstanden zijn: 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen en de start is om 10:30 uur. Lees hieronder verder.

Voorbereiding op wedstrijddag

Je startbescheiden kun je vanaf 08:30 uur ophalen in het verenigingsgebouw Ons Huis. Dit ligt net buiten de haven. Je ontvangt hier je startnummer, badmuts en stickers voor op je fiets en helm. Ook is het mogelijk hier een bakje koffie of thee te nuttigen. Na het ophalen van je startbescheiden, check je je fiets in bij de fietsenstalling. Je fiets en helm zullen worden gekeurd. Voorzie je fiets en helm VOOR de keuring van de startnummer-stickers en zet je helm op. Je fiets zet je vervolgens neer in de fietsenstalling op de plek waar je je startnummer tegenkomt. Iedereen heeft dus een eigen plek. Hier kun je ook je omkleedspullen voor het fietsen en lopen neerleggen.

Aanmelden

"Onze triathlon zit vol! Alle 375 startplaatsen zijn bezet, maar we werken met een wachtlijst. De ervaring van vorig jaar leerde dat er nog wel wat afzeggingen komen, vanuit de wachtlijst schuif je dan door. Kijk wie er op de wachtlijst staan of geef je naam door via deze link naar de wachtlijst Triathlon Goeree-Overflakkee.

Meer informatie op de website.

Achtste triathlon bij jachthaven in Herkingen