• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Nieuwjaarsconcert Die Grevelinger Musikanten

Gepubliceerd: Woensdag 03 januari 2018 om 15:52

Nieuwjaarsconcert Die Grevelinger Musikanten

Plaats: Nieuwe-Tonge
Datum: Zaterdag 13 januari 2018 20:00 uur


Nieuwe-Tonge - Zaterdag 13 januari 2018 geven Die Grevelinger Musikanten weer haar traditionele nieuwjaarsconcert. De Egerländer muziek staat hierin centraal. Deze blaaskapel bestaat al vanaf begin jaren tachtig van de vorige eeuw en bestaat momenteel uit dertien enthousiaste muzikanten en treden tussen de tien en vijftien keer per jaar op. De agenda is weeral behoorlijk gevuld voor de eerste helft van 2018. Onder leiding van kapelmeester Hans Kom laten zij u weer genieten van deze karakteristieke, voornamelijk Tjechische muziek. Lees hieronder verder.

Gastkapel

Dit jaar hebben Die Grevelinger Musikanten, blaaskapel Die Edelweiss Buben uit Bergen op Zoom bereid gevonden als gastkapel op te treden op dit nieuwjaarsconcert. Zoals de meeste blaaskapellen zijn zij ook ontstaan uit een blaasorkest en dateert uit 1973. Zij treden op in de regio maar gaan ook elk jaar naar de wijn feesten in Duitsland. Muzikaal leider is Tonnie de Jong. Op 18 maart 2018 organiseren zij een Beierse middag in Hoogerheide waar ook Die Grevelinger Musikanten hun medewerking aan zullen verlenen.

"Die Grevelinger Musikanten hopen u te verwelkomen op 13 januari in gebouw Ons Dorpshuis, Korteweegje 14, in Nieuwe Tonge. De toegang is gratis en u wordt verwelkomt met een glaasje glühwein.He t concert begint om 20:00 uur en de zaal is open om 19:30 uur.

Nieuwjaarsconcert Die Grevelinger Musikanten