• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

AV Flakkee organiseert Start Running 2018

Gepubliceerd: Maandag 18 december 2017 om 18:59

AV Flakkee organiseert Start Running 2018

Plaats: Middelharnis
Datum: Woensdag 24 januari 2018 19:45 uur


Middelharnis - Na elf succesvolle edities komt er in het nieuwe jaar opnieuw een Start Running clinic bij AV Flakkee. Beginnende lopers kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met de loopsport, zij worden daarbij begeleid door ervaren trainers om uiteindelijk toe te werken naar het einddoel, het uitlopen van de Rabo Omloop van Menheerse 6,8km op Koningsdag. Lees hieronder meer.

Op woensdag 24 januari 2018 wordt er een informatieavond gehouden in de kantine van AV Flakkee (Oostplaatseweg Middelharnis), de aanvang is 19:45 uur. Op deze avond hoort u alle details over Start Running en is er mogelijkheid tot inschrijven, later kan dit ook via de website van AV Flakkee. De eerste trainingsavond is op woensdag 31 januari, aanvang 19:30 uur. Tevens is er de mogelijkheid om donderdagochtend te trainen, vanaf 1 februari om 09:30 uur. In tien weken worden de trainingen opgebouwd, een valkuil voor beginnende lopers is dat ze te snel opbouwen, met deze methode wordt de belasting langzaam opgevoerd. De kosten voor deze clinic zijn €35,00 per persoon, dit is inclusief een loopshirt en deelname aan de Rabobank Omloop van Menheerse.

De organisatie hoopt dit jaar weer veel enthousiaste lopers te verwelkomen, voor meer informatie kunt u terecht op www.avflakkee.nl.