• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Cool Moves Volley vanaf januari 2018 in Oude Tonge

Gepubliceerd: Maandag 18 december 2017 om 09:55

Cool Moves Volley vanaf januari 2018 in Oude Tonge

Plaats: Oude-Tonge
Datum: Woensdag 17 januari 18:00 uur


Oude-Tonge - Volleybalclub Intermezzo heeft leuk nieuws voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8: "Vanaf 17 januari 2018 starten we met 'Cool Moves Volley'. Een coole wekelijkse volleybaltraining in de Grutterswei in Oude-Tonge. Je bent welkom op woensdag 17 januari bij de eerste training. Ontdek hoe leuk volleybal is!" Lees hieronder meer.

“Cool Moves Volley in Oude-Tonge is bedoeld om de jongste kids uit Oostflakkee dicht bij huis te laten kennismaken met volleybal. Wekelijks bieden onze enthousiaste trainers een leuke en afwisselende training aan, die helemaal op hen afgestemd is!”, vertelt Monique van der Weijden van VC Intermezzo. “Volleybal is een snelle en explosieve teamsport, waar veel techniek en inzicht aan te pas komt. Met behulp van leuke oefeningen wordt de techniek spelenderwijs aangeleerd. Maar ook het sociale aspect wordt niet vergeten, want volleybal is en blijft een teamsport” aldus Monique.

Kinderen die interesse hebben kunnen op woensdag 17 januari vrijblijvend komen trainen. De training is van 18:00 tot 19:00 uur in de Grutterswei. Aanmelden kan via deze link naar de mail.

Voor meer informatie over Cool Moves Volley belt u Monique van der Weijden, via tel. 06-51870735 of via de mail. Of kijk op de website of de Facebookpagina van VC Intermezzo.