• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Flakkees Kerstconcert met 2-cd presentaties van soliste Elise Hout en Nienke de Deugd

Gepubliceerd: Woensdag 13 december 2017 om 14:51

Flakkees Kerstconcert met 2-cd presentaties van soliste Elise Hout en Nienke de Deugd

Plaats: Dirksland
Datum: Maandag 18 december 2017 19:30 uur


Dirksland- Op maandag 18 december 2017 hopen de Flakkeese Nienke de Deugd (piano) uit Stellendam en Elise Hout (soliste) uit Middelharnis, allebei een nieuw album te presenteren in de Hervormde dorpskerk van Dirksland. Lees hieronder meer.

Nienke met haar talent als pianiste zal een aantal nummers van haar eerste album ‘ My hiding place’ ten gehore brengen. Elise hoopt haar kerst album ‘Hopeful’ te presenteren, ‘Hopeful’ is een album met een gevarieerd aantal Kerstnummers. Aan het album heeft onder andere het ‘Katwijks jong mannenkoor ‘Sjir El Sjaddai’ hun medewerking verleent. De muzikale omlijsting van het album is gedaan door Wim de penning. Lees hieronder meer. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Amazing Grace Choir, onder leiding van dirigent Peter Wildeman en Martien van der Zwan op de piano. Het Amazing Grace Choir hoopt het stuk ‘By heavens light’ ten gehore te brengen, een prachtig Kerstoratorium uit Amerika. "Kortom een avond vol Kerstmuziek, dat Kerst een tijd van hoop en licht mag zijn!"

U wordt van harte uitgenodigd voor dit concert, 18 december om 19:30 uur. De entree is €7,50 (volwassenen) €2,50 (kinderen tot 12 jaar) en gezinnen (€20,00)

Gelieve te reserveren via peterwildeman.nl. "Jong en oud zijn hartelijk welkom!"

Flakkees Kerstconcert met 2-cd presentaties van soliste Elise Hout en Nienke de Deugd Flakkees Kerstconcert met 2-cd presentaties van soliste Elise Hout en Nienke de Deugd Flakkees Kerstconcert met 2-cd presentaties van soliste Elise Hout en Nienke de Deugd Flakkees Kerstconcert met 2-cd presentaties van soliste Elise Hout en Nienke de Deugd