• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Wintermarkt in Melissant

Gepubliceerd: Donderdag 07 december 2017 om 15:25

Wintermarkt in Melissant

Plaats: Melissant
Datum: Vrijdag 15 december 16:00 uur


Melissant - Op vrijdag 15 december wordt er in Melissant weer een gezellige Wintermarkt gehouden. Er zullen ongeveer 30 kramen in en rondom de Melishof staan en er zal weer van alles te koop zijn. Voor de kinderen is er een springkussen. De markt begint om 16:00 uur en eindigt om 22:00 uur. Tussen 18:30 en 19:00 uur zullen de 4 groepen van Move it een uitvoering geven op muziek en mogelijk zal om 20:00 uur het Shantykoor uit Dirksland ‘acte de presence’ geven. Lees hieronder meer.

De Wintermarkt is één van de diverse activiteiten die er in de maand december in Melissant gehouden worden. Van levensmiddelen tot Lego, van leuke kerstartikelen tot dierbenodigdheden tot schilderijen en fietsen, maar ook allerlei versnaperingen voor de inwendige mens.

Organisatie: "Aan de activiteiten deze maand is ook een goed doel verbonden, namelijk Stichting Ambulancewens. Deze stichting stelt zich ten doel om een laatste wens van een terminaal ziek iemand in vervulling te laten gaan. Iemand van deze stichting zal ook met ambulance aanwezig zijn tijdens deze Wintermarkt, zodat u een kijkje kunt nemen in deze ambulance en eventueel ook vragen kunt stellen. Tijdens de Wintermarkt kunt u ook de verbouwde Melishof bewonderen. De afgelopen weken is hier vooral de entree grondig onderhanden genomen. Het ziet er prachtig uit. Kortom, alle reden om naar deze gezellige Wintermarkt te komen."