• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Grote gezellige Winterfair in Stellendam

Gepubliceerd: Woensdag 06 december 2017 om 10:43

Grote gezellige Winterfair in Stellendam

Plaats: Stellendam
Datum: Vrijdag 15 december 16:00 uur


Stellendam - Op vrijdag 15 december 2017 tussen 16:00-21:00 wordt er voor de eerste keer een heuse Winterfair gehouden in en rond het Haegse Huus te Stellendam. Deze Winterfair bestaat uit ongeveer 25 kramen welke in het teken staan van Kerst, winter, lifestyle en mode. De fair wordt verder gevormd met kerstbomen & vuurkorven en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door draaiorgel en vanaf 19:30 een concert van Fanfareorkest de Hoop uit Stellendam. Om 19:00 uur zal wethouder de Jong aanwezig zijn om wensen van het project “de Wensboom’ uit te reiken. Lees hieronder meer.

Tevens zullen verschillende verenigingen en ondernemers er voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft om versnaperingen te kopen in de vorm van oliebollen, aardappeltornado’s, warme chocolademelk en ander lekkers. Naast de aanwezigheid van verschillende kramen is er ook een levende kerststal aanwezig en tegen een kleine vergoeding kunt u een rondje meerijden met een arrenslee.

Om 19:00 zal wethouder de Jong aanwezig zijn om wensen van het project “de Wensboom’ uit te reiken. De wensboom is een project van de Dorpsraad van Stellendam. Op woensdag 13 december tussen 18:45-19:45 uur krijgen alle basisschoolkinderen de mogelijkheid om een wens bal in de wensboom op te hangen. Deze wens bal bevat een naam van een ander, welke de kinderen een extraatje wensen. Het jeugdorkest van Fanfareorkest de Hoop zal op woensdagavond aanwezig zijn voor de muzikale ondersteuning. Voor een ieder is er deze avond warme chocolademelk met iets lekkers in het Haegse Huus.

Grote gezellige Winterfair in Stellendam Grote gezellige Winterfair in Stellendam