• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Grote Kerstvolkszang in Oude-Tonge

Gepubliceerd: Vrijdag 01 december 2017 om 14:27

Grote Kerstvolkszang in Oude-Tonge

Plaats: Oude-Tonge
Datum: Zondag 17 december 2017 15:00 uur


Oude-Tonge - Al vele jaren is het traditie dat er een Kerstvolkszang plaatsvindt in Oude-Tonge. Zo ook dit jaar weer op 17 december 2017, in de Rooms Katholieke Kerk De Heilige Parochie. Nieuw en verrassend is de opening van dit Kerstconcert. Als gastkoor is uitgenodigd het Gospelkoor The Message uit Bruinisse. Het eigen parochiekoor St. Cecilia ontbreekt natuurlijk niet en zoals iedere jaar is er een kinderkoor te gast. Lees hieronder meer.

The Message

Het koor is ontstaan in 1994 als gelegenheidskoor in de Hervormde gemeente te Bruinisse. Het koor telt ongeveer 35 leden en wordt begeleid op piano door Janine Zwalua en staat onder leiding van Mario Riedijk. Zij zingen o.a. het prachtige Hallelujah van Leonard Cohen.

En meer...

Het eigen parochiekoor St. Cecilia ontbreekt natuurlijk niet en zij brengen weer een geheel nieuw programma met Glory Hallelujah en The Drummer Boy. Zoals ieder jaar is er ook een kinder-kerstkoor. Zij zullen u als altijd verrassen en vertederen met hun optreden. Deze beide koren staan onder leiding van Nelleke Bruggeman. De ritmische begeleiding is in handen van Mark Koole op Cajón. En natuurlijk is er ook een samenzang dat vakkundig wordt begeleid door de organist van deze middag, Sjaline de Waal. Dit geheel wordt gedirigeerd door Lida Sala en de presentatie is in handen van Wendy Tuns. De organisatie rekent weer op een volle kerk net zoals voorgaande jaren.

Praktisch

Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open om 14.30 uur, de toegang is gratis. Na afloop wordt u in de gelegenheid gesteld elkaar alle goeds te wensen. Dit alles onder het genot van een glaasje glühwein en warme chocolade melk.

"De werkgroep hoopt u welkom te heten op 17 december in voornoemde kerk."

Grote Kerstvolkszang in Oude-Tonge