• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Nog enkele kramen vrij bij Kerstmarkt De Bommelstee

Gepubliceerd: Vrijdag 01 december 2017 om 13:48

Nog enkele kramen vrij bij Kerstmarkt De Bommelstee

Plaats: Den Bommel
Datum: Zaterdag 16 december 11:00 uur


Den Bommel - Op zaterdag 16 december 2017 is de tweede editie van een eigentijdse Kerstmarkt in De Bommelstee te Den Bommel. De markt is van 11:00 uur tot 19:00 uur. Daarna zullen DJ’s Roy & Wessel een feestje bouwen tot ongeveer 24:00 uur. Bij binnenkomst ontvangen alle volwassen bezoekers gratis een klein glaasje Glühwein. Voor de kinderen zal dit warme chocomel zijn. Lees hieronder meer.

Het aanbod van deze markt is zeer divers. U kunt hierbij denken aan prachtige handgemaakte glassieraden, dames- en herenkleding, woondecoratie, kerststukjes, poppenkleding, oriflame en KIKA beren maar ook streekproducten, zuivel, noten, kerstpakketten, oliebollen en nog veel meer! Voor kinderen zijn er diverse spelletjes aanwezig en zij kunnen tekenen en kleuren. Ook kunt u een Kerst-fotoshoot laten maken met een prachtig winters tafereel op de achtergrond.

"Wegens afzeggingen zijn er nog een aantal kramen beschikbaar voor deze kerstmarkt. Meer informatie of een inschrijfformulier kunt u aanvragen via tel. 06-24737011."

Deze kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de Dorpsraad Den Bommel, organisatie is in handen van De Bommelstee & eXperia Events.

Nog enkele kramen vrij bij Kerstmarkt De Bommelstee