• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Flakkeese darters werkzaam op TV-toernooi Finder Darts Masters

Gepubliceerd: Vrijdag 01 december 2017 om 11:42

Flakkeese darters werkzaam op TV-toernooi Finder Darts Masters

Plaats: niet op G-O
Datum: Vrijdag 08 december 2017 t/m Zondag 10-12


Regio - Van vrijdag 8 december t/m 10 december 2017 zal Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee weer decor zijn voor Nederlands enige meerdaagse TV-toernooi, de Finder Darts Masters. Elk jaar nemen de beste darters van het BDO-circuit deel aan dit altijd goed bezochte tv-toernooi. Net als de voorgaande edities zijn er enkele Flakkeese darters werkzaam binnen de organisatie van de Finder Darts Masters. Lees hieronder meer.

Ook dit jaar zijn er weer de nodige bekende namen te zien in Hotel Zuiderduin, denk bijvoorbeeld aan Martin ‘Wolfie’ Adams, Andy ‘The Viking’ Fordham, titelverdediger Glen Durrant, Jamie Hughes, Danny Noppert en Wesley Harms. Net als de voorgaande edities zijn er ook weer enkele Flakkeese darters werkzaam binnen de organisatie van de Finder Darts Masters. Zo zal Marco Meijer (Sommelsdijk) fungeren als scheidsrechter op het podium, John Lokken (Stad aan ’t Haringvliet) is aanspreekpunt voor de spelers als players-marshall, Roy Moerenhout (Oude-Tonge) is een van de schrijvers op het podium en Maurice van den Nieuwendijk (Dirksland) is DJ in de zaal en gaat ervoor zorgen dat het tussen de wedstrijden door een feestje wordt in de zaal.

Heeft u ook altijd al eens die echte dartsfeer willen proeven, die ook altijd te zien is op televisie? Of wilt u het allemaal weleens van dichtbij willen zien? Bezoek dan de website, u vindt hier meer informatie over hotelarrangementen, kaartverkoop, maar ook alle info over het toernooi: www.findermasters.nl.

Natuurlijk is het ook mogelijk alles te bekijken via televisie. RTV Noord-Holland zal van vrijdagavond 8 december t/m zondag 10 december alle wedstrijden live uitzenden en ook zullen ze met de nodige interviews en sfeerbeelden komen. RTV Noord-Holland is te zien via kanaal 707 (Ziggo) en kanaal 509 & 759 (KPN).

Flakkeese darters werkzaam op TV-toernooi Finder Darts Masters