• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Kerstbingo en Rad van avontuur bij P.V de Zwaluw

Gepubliceerd: Vrijdag 01 december 2017 om 10:37

Kerstbingo en Rad van avontuur bij P.V de Zwaluw

Plaats: Ooltgensplaat
Datum: Vrijdag 08 december 2017 20:00 uur


Ooltgensplaat - De activiteitencommissie van postduivenvereniging de Zwaluw aan de Dorpsweg in Ooltgensplaat organiseert wederom "de overbekende grandioze Kerstbingo met vele mooie, leuke en nuttige prijzen". Deze wordt gehouden op vrijdag 8 december 2017. Voor iedere bezoeker of bezoekster is er als aandenken een leuke attentie. Dus niets gewonnen toch niet zonder lege handen naar huis. "En op zaterdagavond 23 december is het weer tijd voor het winnen van uw kerstboodschappen bij het Rad van fortuin. Iedereen is welkom." Lees hieronder meer.

De zaal is vrijdag om 19:15 uur open en de bingo start om 20:00 uur en uiteraard het eerste kopje koffie en thee zijn gratis. Dit jaar is er weer een postduivententoonstelling. Het betreft hier een hokkenshow, bestaande uit o.a. een oude doffer, oude duivin, jonge doffer en een jonge duivin. "De mensen welke van mooie en goede duiven houden moeten zeker langs komen."

"Op zaterdagavond 23 december a.s is het weer tijd voor het winnen van uw kerstboodschappen. Vanaf ongeveer 20:00 uur draaien we weer met het rad van avontuur. Wie de tentoonstelling bezoekt en een gokje waagt op het Rad van fortuin, maakt kans om vlees-, fondu- en gourmetschotels, rollades en kippen te winnen. Daarnaast zijn er de boodschappenmanden en de lekkernijen van de bakker. Al onze producten komen van Goeree-Overflakkee. Op het eind van de avond is er de trekking van de grote verloting. Hoofdsponsor van de grote verloting is Supermarkt Duijzer Emte. Kortom het is de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Ooltgensplaat. De zaal is op en zaterdag om 19:15uur open. Wij willen u graag verwelkomen bij P.V. de Zwaluw aan de Dorpsweg in Ooltgensplaat."