• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Kerstzangavond met CD-presentatie Flakkeese Elise Hout

Gepubliceerd: Woensdag 29 november 2017 om 08:29

Kerstzangavond met CD-presentatie Flakkeese Elise Hout

Plaats: niet op G-O
Datum: Zaterdag 16 december 2017 19:30 uur


Tholen – Op zaterdag 16 december 2017 is er een bijzonder kerstconcert in de Grote kerk. Het Amazing Grace Choir uit Tholen zingt dan een prièmere ‘By heaven’s light’ van Tom S. Long. Dit cantate-achtige werk bezingt de komst van de Messias op de aarde. Ook presenteert de Flakkeese sopraan Elise Hout deze avond haar nieuwe kerst-cd ‘Hopeful’. De avond is bestemd voor de jeugdbond. Lees hieronder verder en reserveer een plekje.

Het Amazing Grace Choir is ontstaan toen Peter Wildeman door de SGP werd gevraagd om een flashmob in de Tweede Kamer te zingen. Het koor moest tijdens de algemene beschouwingen het lied Amazing Grace zingen. Op you tube scoort het lied 3 ½ miljoen vieuws. Dit geselecteerde gezelschap is doorgegaan onder de naam Amazing Grace Choir. Zij zingen projectmatige werken, nu dus een nieuw werk van de bekende Amerikaanse componist Long. Tevens zingt het jongerenkoor Matthanja ook o.l.v. Peter Wildeman uit Tholen. Daarnaast worden de koren muzikaal ondersteund door diverse instrumentalisten. Sopraan Elise Hout presenteert deze avond haar nieuwe kerst-cd ‘Hopeful’. Deze CD is opgenomen in Katwijk, en het Jong Mannenkoor ‘Shir El Shaddai’ o.l.v. André Hobo en pianist Arjan Wouters werken hier ook aan mee. Verder wordt er op de cd ondersteuning verleent door Wim de Penning op de synthesizer. Het afwisselende kerstconcert biedt verder de mogelijkheid om samen kerstliederen te zingen tijdens de samenzang.

De avond is bestemd voor de jeugdbond. Dhr. L. De Deugd leidt de avond. Entree is €7,50 volwassenen en €2,50 (kinderen tot 12 jaar). Een gezinskaart kost €25,00. Reserveren is wenselijk, dat kan via de site van via de site van Peter Wildeman. Gereserveerde plekken zijn de plekken dichtbij de koren. De avond begint om 19:30 uur. Om 19:00 uur gaan de deuren open voor publiek. Jong en oud worden hartelijk welkom geheten!

Kerstzangavond met CD-presentatie Flakkeese Elise Hout