• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Kerstpraise Sommelsdijk - In Christ United 

Gepubliceerd: Maandag 27 november 2017 om 13:39

Kerstpraise Sommelsdijk - In Christ United 

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Zaterdag 09 december 2017 20:00 uur


Sommelsdijk - Zoals ieder jaar organiseert In Christ United (ICU) ook dit jaar weer een Kerstpraise. Dit is inmiddels een jarenlange traditie met een groeiend bezoekersaantal. Op Goeree-Overflakkee wordt de Kerstpraise voor de tweede keer op rij gehouden. Het thema van Kerstpraise 2017 is DAYBREAK en deze vindt plaats op 9 december in de Exoduskerk te Sommelsdijk. Lees hieronder verder en vergeet niet te reserveren.

ICU is een Praise&Worship band die bestaat uit acht enthousiaste Zeeuwse muzikanten en zangeressen met een missie: Gods liefde in de spotlights zetten. De jaarlijkse Kerstpraise is een muzikaal feest van mooie kleine liedjes, bekende meezingers en verrassende nieuwe nummers.

Het thema van Kerstpraise 2017 is DAYBREAK. In een concert voor jong en oud viert ICU het goede nieuws van Kerst: met de komst van Jezus breekt de nieuwe morgen aan! Het concert neemt je mee naar het eeuwenoude verhaal en de meest indrukwekkende zonsopgang ooit.

Kerstpraise 2017 vindt plaats op 9 december in de Exoduskerk te Sommelsdijk. In de periode daarna is de Kerstpraise op 16 december in de concertzaal in Middelburg en op 22 en 23 december in De Mythe in Goes.

Aanvang 20:00 uur, inloop 45 minuten voor aanvang.

Kaarten zijn gratis, reserveren via de website van In Christ united.nl.

Kerstpraise Sommelsdijk - In Christ United