• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Kids Care 2e editie tbv kinderafdeling ziekenhuis

Gepubliceerd: Donderdag 16 november 2017 om 13:54

Kids Care 2e editie tbv kinderafdeling ziekenhuis

Plaats: Sommelsdijk
Datum: Vrijdag 02 februari 2018


Sommelsdijk - Na een overweldigend succes afgelopen februari is team Kids Care, alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de 2e editie van hun tweedehands kinderkledingbeurs. Deze hippe beurs vindt plaats op vrijdag 2 februari 2018 in het Prieel van de Staver. Team Kids Care heeft er zin in, u ook? Doe mee voor het goede doel, lees hieronder meer.

Team Kids Care: "Ook dit keer zullen wij minimaal de helft van de opbrengst doneren aan de kinderafdeling van het ‘van Weel Bethesda’ ziekenhuis in Dirksland. De andere helft (of 40% wanneer u de kleding retour wilt) is voor u als leverancier. Zo steunt u de kinderafdeling, bent u duurzaam bezig en levert het u ook nog iets op!!! Hoe mooi is dat?

Naast de aangeboden kleding/speelgoed zal er wederom een verloting plaatsvinden met mooie prijzen, zijn er diverse ondernemers met nieuwe kleding tegen een scherpe prijs en is er een leuk kinderhoekje met leuke activiteiten en gekwalificeerde opvang.

Heeft u nog kinderkleding/speelgoed dat prima een tweede ronde mee kan, bewaar het dan en meldt u nu al aan op via dit mailadres. Zo kunnen wij alvast een inschatting maken van de hoeveelheid kleding/speelgoed en daarop een planning maken. Ook voor het aanmelden van sponsoring, aanbod van hulp en stellen van vragen kunt u dit email adres gebruiken!"