• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Welkom bij 10e Kerstvolkszang Nieuwe-Tonge

Gepubliceerd: Woensdag 15 november 2017 om 15:10

Welkom bij 10e Kerstvolkszang Nieuwe-Tonge

Plaats: Nieuwe-Tonge
Datum: Zaterdag 16 december 2017 19:00 uur


Nieuwe-Tonge - Op D.V. zaterdag 16 december 2017 zal in de Hervormde Kerk te Nieuwe-Tonge de 10e Kerstvolkszang plaatsvinden. Het programma bestaat uit bekende en geliefde Kerstliederen. Met de warme klanken van het Blank-orgel zal Eric Wolfert de samenzang begeleiden, hij is tevens aan deze gemeente verbonden als organist. Ook zal muziekvereniging Apollo uit Nieuwe-Tonge haar medewerking verlenen. De samenzang wordt afgewisseld met muzikale intermezzo’s van Apollo en Eric Wolfert zal op het orgel een Kerstimprovisatie uitvoeren. Ds. Van Assen, predikant van deze gemeente, zal een korte meditatie houden. Lees hieronder meer.

De avond begint om 19:00 uur en de kerkdeuren zullen vanaf 18:30 uur geopend zijn. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis. Voor de onkosten wordt er bij de uitgang een collecte gehouden. Na afloop (circa 20:15 uur) is er in de tent, bij de uitgang van de kerk, gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een lekkere kop warme chocolademelk. Organisatie: "We hopen u en jou te verwelkomen op zaterdagavond 16 december."

Welkom bij 10e Kerstvolkszang Nieuwe-Tonge Welkom bij 10e Kerstvolkszang Nieuwe-Tonge Welkom bij 10e Kerstvolkszang Nieuwe-Tonge