• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Whisky aan het strand

Gepubliceerd: Woensdag 23 januari 2019 om 03:20

Whisky aan het strand

Plaats: Ouddorp
Datum: Vrijdag 25 januari


Whisky aan het strand bij Werelds aan het strand, De Punt 1 in Ouddorp. Meer informatie: www.whiskyaanhetstrand.nl. Op 25 januari 2019 is het tweede whiskyfestival op Goeree-Overflakkee: 'Whisky aan het strand'. 

Het festival vind plaats in Werelds aan het Strand

Entreebedrag is  € 27,50. Daarbij  zijn alle whisky's vanaf één euro met muntjes te koop. Dus pay per dram, zoals dat in België en bij een festival als The Gathering van Whiskybase ook gebruikelijk is.  Deze muntjes noemen wij natuurlijk 'schelpen'. Een schelp heeft de waarde van één euro. 

Bij aankomst krijg je een speciaal whisky 'nosing & tasting' glas. Dat mag je houden. Tevens een  notitieblokje en potlood om  proefnotities op te schrijven. Bovendien krijgt iedereen  bij entree al meteen vijf schelpen van ons mee. Dus je kan gelijk aan de slag!

 

Er is  een keur aan whiskyleveranciers. Naast  de mooie whisky's zijn er heerlijke  hapjes: worst, chocolade, kaas en vis! Voorts zijn er andere geneugten zoals een festivalbier en sigaren. Zie de food en non-food standhouders.

En da's niet alles! Genieten van mooie whisky maar ook aandacht voor een verantwoord alcoholgebruik. Daarom zijn er  speciale festival-bussen. Busverbindingen die de deelnemers vanaf Ooltgensplaat en Brielle langs diverse woonkernen ophalen en ze na het festival weer thuis brengen! Een enkele reis is € 5,-- euro. 

Ook is er de mogelijkheid iets te eten voor je aan de whisky gaat. Wereld aan het Strand zal dit verzorgen, houd deze website in de gaten voor meer details later. 

En om het geheel compleet te maken, komt er weer een unieke festivalbotteling.

Whisky aan het strand