• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Jubileumconcert met zandkunstenaar Gert van der Vijver

Gepubliceerd: Maandag 06 november 2017 om 15:17

Jubileumconcert met zandkunstenaar Gert van der Vijver

Plaats: Middelharnis
Data: Donderdag 15 maart 2018 20:00 uur
Vrijdag 16 maart 2018 20:00 uur


Stellendam - Gospelkoor Per Amore o.l.v. Ad de Joode uit Stellendam, viert het 20-jarig bestaan met een concert, waarin zandkunstenaar Gert van der Vijver zijn medewerking verleend. Het koor zal in samenwerking met de zandkunstenaar een muzikaal verhaal over Jozef uit gaan voeren. Zij laten het publiek een prachtige avond beleven. Lees hieronder verder.

Gert van der Vijver is de eerste zandkunstenaar in Nederland. Hij maakt gebruik van een fascinerende kunstvorm:zandschilderen. Gert gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en zal op betoverende wijze, in prachtige creaties het verhaal laten verschijnen. Door middel van een directe projectie is deze kunstvorm live te zien. Met wat hij maakt betrekt hij God. God zit net zoveel in het zand als je zelf wilt zien. Je moet door het zand heen kijken wil je de ware boodschap ontdekken.

Praktische informatie

D.V. 15 en 16 maart 2018

De aanvangstijden zijn voor beide avonden 20.00 uur en de kerk is 19.30 uur open.

Hervormde kerk, Ring 15 in Middelharnis.

Tip voor de feestdagen: wanneer je iemand wil verrassen met een bijzondere mooie avond, dan zijn er cadeaubonnen te koop. Verkoopadressen: zie onderstaande website. De toegangskaarten zijn vanaf januari te koop. Volwassenen €12,50 en kinderen €10,00.

www.per-amore.nl / mail: info@per-amore.nl / facebook

Jubileumconcert met zandkunstenaar Gert van der Vijver