• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Ledenmiddag van ouderenvereniging in Hoeksteen Middelharnis

Gepubliceerd: Donderdag 05 oktober 2017 om 09:36

Ledenmiddag van ouderenvereniging in Hoeksteen Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 16 oktober 2017 14:00 uur


Middelharnis - PCOB Goeree-Overflakkee komt weer bij elkaar met leden en toekomstige leden en wel op DV maandag 16 oktober 2017 om 14:00 uur in gebouw 'De Hoeksteen' te Middelharnis. Natuurfotograaf Huib van Dam is uitgenodigd en hij zal prachtige foto’s laten zien. Thema is ‘Het verhaal van de Schepping’. De bijeenkomsten van de PCOB staan in het teken van ‘elkaar ontmoeten’. Lees hieronder verder.

Thema ledenmiddag

Huib van Dam vertelt 'Het verhaal van de Schepping' aan de hand van de scheppingsdagen uit De Bijbel. Van "in den beginne tot de rustdag", vertelt van Dam, aan de hand van zijn foto's, hoe wonderlijk en mooi de schepping is. In een perfecte balans is alles geschapen voor de mens, de dieren en de planten. Alles geschapen op het juiste moment en in de juiste volgorde. Zodanig dat de mens de aarde kan bevolken, in samenwerking met alles wat is geschapen, zoals het klimaat, de planten, de dieren, het uitspansel enz. "Omdat de mens niet kan leven zonder wat eerder werd geschapen is het onze taak zorg te dragen voor het milieu (de schepping)".

Het bestuur van PCOB Goeree-Overflakkee nodigt u van harte uit voor deze mooie middag. De middag is bedoeld voor leden en iedereen die overweegt lid te worden. Entree bedraagt slechts €2,00 p.p. Iedereen welkom.