• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Aanschuifkoor in het Diekhuus

Gepubliceerd: Vrijdag 14 december 2018 om 03:20

Aanschuifkoor in het Diekhuus

Plaats: Middelharnis
Data: Donderdag 04 oktober 14:00 uur
Donderdag 08 november 14:00 uur
Donderdag 13 december 14:00 uur


Aanschuifkoor in het Diekhuus

Middelharnis - Donderdag 4 oktober is er weer een Aanschuifkoor in het Diekhuus. Samen zingen maakt gelukkig!

Het Aanschuifkoor staat onder de enthousiaste leiding van Germaine Compier. Zij praat de diverse nummers aan elkaar en zorgt voor muzikale begeleiding.  

Aanschuifkoor in het Diekhuus

 

Middelharnis -  Donderdag 4 oktober is er weer een Aanschuifkoor in het Diekhuus. Samen zingen maakt gelukkig!

 

Het Aanschuifkoor staat onder de enthousiaste leiding van Germaine Compier. Zij praat de diverse nummers aan elkaar en zorgt voor muzikale begeleiding. Om mee te doen met het Aanschuifkoor hoef je geen uitstekende zanger of zangeres te zijn. Hier en daar een valse noot is zelfs geen enkel probleem. Elkaar ontmoeten, samen zingen en daar plezier in hebben is veel belangrijker! Bekende meezingers, veelal in het Nederlands maar ook Engelstalige muziek, worden gezongen. “Het is vooral de bedoeling dat het zingen de mensen verbindt, dus veel plezier staat voorop en ook als je denkt niet zo goed te kunnen zingen, kom dan vooral wél, want het zal je gewoon goed doen!” aldus Germaine.

 

De foyer van Het Diekhuus is open vanaf 13:30 uur. Om 14:00 uur start het muzikale programma. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om met elkaar een drankje te doen in de foyer. De kelen moeten natuurlijk gesmeerd worden!

 

Donderdag 4 oktober | Tijd 14.00 tot 15.30 uur | Foyer van het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 | Toegang gratis | Meer info: www.leerenbeleef.nl