• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Opera Familia en Shantykoor OVK

Gepubliceerd: Donderdag 14 september 2017 om 03:20

Opera Familia en Shantykoor OVK

Plaats: Ooltgensplaat
Datum: Donderdag 30 november 20:00 uur


OPERA FAMILIA & SHANTYKOOR ‘OP VOLLE KRACHT’ -- ‘Classic meets pop’ OPERA FAMILIA & SHANTYKOOR ‘OP VOLLE KRACHT’  -- ‘Classic meets pop’

De grote doorbraak van Opera Familia was tijdens het populaire tv programma ‘Holland got Talent’. Met een serie spetterende optredens wisten zij iedereen te verbazen met hun schitterende samenzang en zijn Carla, Paul ,en Belinda  met hun op het lijf geschreven  opera/klassieke repertoire inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste theateracts in Nederland.

De Culturele Week krijgt door dit optreden een extra impuls; nu eens niet gekozen voor populair repertoire maar de grenzen verlegd zodat ook Goeree-Overflakkee een keer ‘op eigen bodem’ kan genieten van dit fantastische en sympathieke gezelschap.

Ondersteund door Het Flakkeese Shantykoor ‘Op Volle Kracht’ zou dit wel eens een memorabel avondje in de ‘Events Ooltgensplaat programmering’ kunnen worden……

Ook is er deze avond lokaal talent te zien en horen, de Plaetse ‘Harssies’ zullen voor en na de voorstelling, en in de pauze act de presence geven.

Meer info: www.operafamilia en www.opvollekracht.nl   

Opera Familia en Shantykoor OVK