• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

19 februari welkom bij Moedige Moeders & !k-Fullness

Gepubliceerd: Dinsdag 05 september 2017 om 11:13

19 februari welkom bij Moedige Moeders & !k-Fullness

Plaats: Middelharnis
Data: Maandag 15 januari 2018 19:30 uur
Maandag 22 januari 2018 19:30 uur
Maandag 19 februari 2018 19:30 uur
Maandag 19 maart 2018 19:30 uur
Maandag 16 april 2018 19:30 uur


Goeree-Overflakkee - De gratis inloopavonden blijken een succes. "Er is blijkbaar behoefte aan, om over deze onderwerpen na te denken en te praten, met anderen. Er werd zelfs al een extra avond ingepland. Wij, als 'Moedige Moeders Goeree-Overflakkee', zijn allen ervaringsdeskundigen: in onze gezinnen is een kind (ex)verslaafd of gebruikt(e) veel alcohol en/of drugs. Wij willen betrokken zijn als moeders om het gebruik van verslavende middelen op Goeree-Overflakkee drastisch terug te dringen. We willen niet langer lijdzaam toe zien, maar aan de slag gaan om het overmatige gebruik, met risico op verslaving, onder de jeugd van Goeree-Overflakkee aan te pakken op iedere mogelijke manier." Moedige Moeders Goeree-Overflakkee is een samenwerking aangegaan met Arina de Groot van !k-Fullness. Lees hieronder meer en voel je welkom op de gratis inloopavonden.

"Arina neemt ons mee in een workshop die "anders is dan anders" en waarin de drama-driehoek centraal zal staan. Zij gaat de maandelijkse inloopavonden begeleiden en is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving. "Een uitdaging dus en een ieder is welkom deze bemoedigende avonden te bezoeken. Toegang is gratis.

De volgende avond is gepland op maandag 19 februari 2018. De overige data voor 2018 zijn: 19 maart en 16 april. Van harte welkom van 19:30 – 21:30 uur in het gebouw van JAC, aan de Molenweg 28 in Middelharnis.

Voor wie zijn de inloopavonden bedoeld?

  • Voor iedereen die te maken heeft met afhankelijkheid, verslaving, gebruikers problematiek maar zeker ook voor ouders die het moeilijk vinden met hun puber om te gaan en goede handvatten kunnen gebruiken om te voorkomen dat zij in de problemen komen.
  • Dus: voor partner/ouders/kinderen (16+), familie/vrienden/collega's enz.
  • Wanneer je durft te kiezen voor jezelf en voor je naaste
  • Wanneer je niet meer weet wat je kunt doen en wel wat ondersteuning kunt gebruiken
  • Wanneer je je afvraagt: hoe ik om met mijn verslaafde dierbare?

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Moedige Moeders GO of op de website van !k-Fullness.

19 februari welkom bij Moedige Moeders & !k-Fullness 19 februari welkom bij Moedige Moeders & !k-Fullness