• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

25 juni laatste avond bij Moedige Moeders & !k-Fullness

Gepubliceerd: Dinsdag 05 september 2017 om 11:13

25 juni laatste avond bij Moedige Moeders & !k-Fullness

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 25 juni 2018 19:30 uur


Goeree-Overflakkee - Aanstaande maandag 25 juni 2018 is de laatste Ik fullness avond voor de zomervakantie. "We starten om 19.30 bij het JAC. in Middelharnis en de toegang is gratis. De gratis inloopavonden blijken een groot succes en er zijn meer data op de agenda gezet. De eerstvolgende én tevens laatste van het seizoen is dus 25 juni. Er is blijkbaar behoefte aan, om over deze onderwerpen na te denken en te praten, met anderen. Er worden zelfs extra avonden ingepland. Wij, als 'Moedige Moeders Goeree-Overflakkee', zijn allen ervaringsdeskundigen: in onze gezinnen is een kind (ex)verslaafd of gebruikt(e) veel alcohol en/of drugs." Lees hieronder meer.

Moedige Moeders: "Wij willen betrokken zijn als moeders om het gebruik van verslavende middelen op Goeree-Overflakkee drastisch terug te dringen. We willen niet langer lijdzaam toe zien, maar aan de slag gaan om het overmatige gebruik, met risico op verslaving, onder de jeugd van Goeree-Overflakkee aan te pakken op iedere mogelijke manier." Moedige Moeders Goeree-Overflakkee is een samenwerking aangegaan met Arina de Groot van !k-Fullness. Lees hieronder meer en voel je welkom op de gratis inloopavonden.

"Arina neemt ons mee in een workshop die "anders is dan anders" en waarin de drama-driehoek centraal zal staan. Zij gaat de maandelijkse inloopavonden begeleiden en is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving. "Een uitdaging dus en een ieder is welkom deze bemoedigende avonden te bezoeken. Toegang is gratis.

Data

De laatste avond is gepland op 25 juni 2018. Er worden hierna voor dit seizoen, geen avonden meer georganiseerd. Van harte welkom van 19:30 – 21:30 uur in het gebouw van JAC, aan de Molenweg 28 in Middelharnis.

Voor wie zijn de inloopavonden bedoeld?

  • Voor iedereen die te maken heeft met afhankelijkheid, verslaving, gebruikers problematiek maar zeker ook voor ouders die het moeilijk vinden met hun puber om te gaan en goede handvatten kunnen gebruiken om te voorkomen dat zij in de problemen komen.
  • Dus: voor partner/ouders/kinderen (16+), familie/vrienden/collega's enz.
  • Wanneer je durft te kiezen voor jezelf en voor je naaste
  • Wanneer je niet meer weet wat je kunt doen en wel wat ondersteuning kunt gebruiken
  • Wanneer je je afvraagt: hoe ik om met mijn verslaafde dierbare?

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Moedige Moeders GO of op de website van !k-Fullness.

25 juni laatste avond bij Moedige Moeders & !k-Fullness 25 juni laatste avond bij Moedige Moeders & !k-Fullness