• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Scootmobieltocht Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee

Gepubliceerd: Donderdag 10 augustus 2017 om 09:14

Scootmobieltocht Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee

Plaats: Melissant
Datum: Woensdag 16 augustus 2017 13:30 uur


Goeree-Overflakkee - Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee (PGGO) kijkt terug op al vele geslaagde ritten over en rondom Goeree-Overflakkee: "Het aantal scootmobielrijders stijgt ook hier op ons mooie eiland Goeree Overflakkee. Het rijden op een scootmobiel is een mooie vervanging als b.v. het fietsen niet meer mogelijk is. Scootmobieltochten maken kan op eigen gelegenheid. Maar het "samen rijden" bevorderd de vaardigheid van het scootmobiel rijden, je doet andere ervaringen op en deelt kennis over het rijden met mede scootmobielgebruikers. Verder is ook vooral gezellig. Partners van scootmobielers zijn ook van harte welkom om met de fiets/scooter mee te rijden bij een scootmobieltocht. De volgende tocht staat gepland op woensdag 16 augustus 2017." Lees hieronder meer.

"Dit keer hebben we weer een GIDS van IVM die ons komt vertellen over de bloemetjes en bijtjes. Startplaats is Melissant bij verenigingsgebouw Melishof Binnenweg. Starttijd 13.30 uur. We rijden van Melissant richting Herkingen,dan richting Nieuwe Tonge en (LET OP!!!) de rit eindig in Sommelsdijk bij Tuincentrum Graka. De meeste mensen komen toch uit Middelharnis en om weer terug te gaan naar Melissant is voor vele dan te veel kilometers."

Opgeven

Graag van te voren aanmelden bij Elly via de mail: elly1947@hotmail.nl, tel. 0187-845077 Of via de email van het secretariaat; PGGOinfo@gmail.com

"Houdt rekening met het weer, pas kleding aan op de weersituatie. Accu’s goed op spanning, flesje water mee, mobiel en een goed humeur!"

Scootmobieltocht Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee