• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Vakantiebijbelfeest 2017 in Diekhuus Middelharnis

Gepubliceerd: Woensdag 09 augustus 2017 om 08:48

Vakantiebijbelfeest 2017 in Diekhuus Middelharnis

Plaats: Middelharnis
Datum: Dinsdag 15 augustus 2017 10:00 uur t/m Woensdag 16-08 16:00 uur


Middelharnis - Dit jaar bundelen de VBF-commissies van de Hervormde Gemeenten van Middelharnis en Sommelsdijk de krachten en organiseren voor het eerst samen het Vakantiebijbelfeest. Het Vakantiebijbelfeest vindt plaats op D.V. 15 en 16 augustus. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn vanaf 09:30 uur welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Om 10:00 uur start daar het dagprogramma. Het thema is dit keer (T)op Survial. Tieners vanaf 12 jaar kunnen op dinsdagavond al terecht in het Diekhuus.... Lees hieronder meer.

Rond dit thema staan allerlei gezellige knutsels en leuke spelletjes klaar, en natuurlijk mag een spannend Bijbelverhaal niet ontbreken. Ook degenen die van muziek houden kunnen hun hart ophalen. Er wordt de hele dag voor eten en drinken gezorgd.

Tieners vanaf 12 jaar kunnen op dinsdagavond 15 augustus vanaf 18:00 uur terecht in het Diekhuus. Na het eten wordt er gezamenlijk nagedacht over een Bijbelgedeelte. Daarna staat een digitale survival op het programma!

Woensdagavond wordt het Vakantiebijbelfeest muzikaal afgesloten in het Diekhuus. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om erbij te zijn tussen 19:00 en 20:00 uur.

De programma’s op dinsdag en woensdag staan los van elkaar, het is dus prima mogelijk om één van beide bij te wonen. Uiteraard hoopt de organisatie dat zoveel mogelijk kinderen twee gezellige dagen zullen beleven waarin ze elkaar leren kennen rondom de Bijbel. Er wordt zowel dinsdag als woensdag gebakken vis verkocht op het Diekhuusplein. De toegang is gratis!

Het Vakantiebijbelfeest in de herfstvakantie zal door de samenwerking helaas komen te vervallen.

Vakantiebijbelfeest 2017 in Diekhuus Middelharnis