• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Grote Jaaruitvoering Muziekgebouw GO

Gepubliceerd: Zondag 18 juni 2017 om 03:20

Grote Jaaruitvoering Muziekgebouw GO

Plaats: Middelharnis
Datum: Zaterdag 24 juni 16:00 uur


De leerlingen van het ‘Muziekgebouw Goeree-Overflakkee’ presenteren zich tijdens de grote jaarlijkse einduitvoering. Het hele cursusjaar hebben alle leerlingen, zowel kinderen als volwassen, veel nieuwe vaardigheden geleerd, die tijdens de afsluiting gehoord mogen worden! De leerlingen van het ‘Muziekgebouw Goeree-Overflakkee’ presenteren zich tijdens de grote jaarlijkse einduitvoering. Het hele cursusjaar hebben alle leerlingen, zowel kinderen als volwassen, veel nieuwe vaardigheden geleerd, die tijdens de afsluiting gehoord mogen worden!

De afsluiting vindt plaats in het Diekhuus, Middelharnis. 

U kunt in het Diekhuus langs drie zalen lopen, in elke zaal zijn er non-stop optredens van zo’n 20 tot 30 minuten. De drie zalen zijn lokaal vijf en zes en de prachtige Rabobankzaal. Uit deze zalen zullen harp, viool, piano, kleine en grote koperblaasinstrumenten, blokfluit, dwarsfluit en zang voorbij komen. Rond 18.30 wordt deze middag afgesloten met een gezamenlijke uitvoering van het projectorkest met allerlei leerlingen van het muziekgebouw in de Rabobankzaal, dit allemaal onder leiding van Wim Soeters. Het projectorkest speelt Beethoven's vijfde symfonie (wie kent het thema niet!) in een leuke bewerking voor alle instrumenten en thema's uit The Lion King.  

 U kunt het exacte programma en meer informatie over het muziekgebouwgo bekijken op onze facebookpagina: www.facebook.com/muziekgebouwgo

U bent allen welkom en de toegang is gratis, dus we zien u graag!

Grote Jaaruitvoering Muziekgebouw GO