• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Uitnodiging interactieve sessie over onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst

Gepubliceerd: Vrijdag 16 juni 2017 om 15:00

Uitnodiging interactieve sessie over onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst

Plaats: Middelharnis
Datum: Dinsdag 20 juni 2017 19:00 uur


Middelharnis - Ondernemers, overheid en onderwijspartijen in de gemeenten Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Tholen willen zich inzetten voor een sterke economie en een vitale arbeidsmarkt. Hoe zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst voldoende en goed gekwalificeerde arbeidskrachten kunnen leveren? Wat te doen met de toenemende vraag naar technisch personeel? En welke rol kan het beroepsonderwijs daarbij spelen?

Transitieatlas

Om antwoord te krijgen op de vraag hoe we met het (beroeps)onderwijs goed in kunnen spelen op de toekomstige arbeidsvraag, heeft Public Result met de zogenaamde Transitieatlas een aantal scenario’s ontwikkeld. Deze scenario’s betreffen de ontwikkeling van het (beroeps)onderwijsaanbod 2025 met het oog op de leerlingendaling, maar ook de mogelijke potentie in de economie en de veranderende vraag naar arbeid in 2025.

Bijeenkomst

Graag nodigen wij u – ondernemers, kennispartners, geïnteresseerden - uit om mee te denken over het (beroeps)onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst in de gemeenten Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Tholen, tijdens een interactieve sessie op:

Datum: 20 juni 2017

Tijd: 19:00 - 22:00 uur

Locatie: CSG Prins Maurits (Kon. Julianaweg 57, Middelharnis).

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst zijn uitnodigingen verzonden naar onder andere besturen en directies voor voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven. Aan deze sessie kunnen circa tachtig personen deelnemen en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U kunt zich nog aanmelden door vóór vrijdag 16 juni een mailbericht te sturen aan e.mijnders@goeree-overflakkee.nl.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Evelyn Mijnders, beleidsadviseur Maatschappelijk Zaken, via het algemene telefoonnummer 14 0187.