• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Workshop voor ondernemers die MVO strategisch in willen zetten

Gepubliceerd: Vrijdag 16 juni 2017 om 14:53

Workshop voor ondernemers die MVO strategisch in willen zetten

Plaats: Middelharnis
Data: Maandag 19 juni 2017 17:30 uur
Maandag 26 juni 2017 17:30 uur


De gemeente Goeree-Overflakkee, Rabobank Het Haringvliet en de FOGO organiseren, samen met MVO Nederland een tweedaagse workshop ‘MVO in de praktijk’. De behoeften en wensen van uw klanten en omgeving veranderen continu. Uw keuzes van vandaag bepalen uw succes van morgen. Hoe zorgt u als ondernemer dat u uw onderscheidend vermogen behoudt in de dynamiek van de huidige en toekomstige markt? Dat vraagt om een duurzame bedrijfsvoering. Maar hoe pakt u het aan? Ontdek het tijdens de workshops! Lees hieronder verder.

Over de workshops

1e Workshop

Geen enkele ondernemer begint op nul. Om te komen tot een duurzame bedrijfsvoering kijkt u de eerste sessie naar wat u al doet aan de hand van een 0-metingstool van MVO Nederland (MVO Maps).

2e Workshop

In de tweede sessie werkt u op basis van de relevante bouwstenen aan de strategische positionering van MVO binnen uw organisatie. Onder leiding van MVO Nederland, leert u waar uw prioriteiten zouden moeten liggen en benoemt u actiepunten voor uw bedrijf. U brengt structuur en samenhang aan, wat leidt tot een professioneel MVO-beleid.

Resultaat na de workshops

Verbetering van:

  • de reputatie en concurrentiekracht van je organisatie
  • loyaliteit van uw medewerkers
  • de relatie met stakeholders
  • de levensvatbaarheid van uw organisatie
  • kostenreductie

Voor wie?

MKB Ondernemers met minimaal 10 FTE, die MVO meer strategisch willen gaan inzetten in hun bedrijf. De workshops zijn kleinschalig (maximaal 15 bedrijven) van opzet, zodat er voldoende ruimte is voor interactie en persoonlijke aandacht.

Programma

17.30 uur Ontvangst met lichte maaltijd

18.00 uur Aanvang programma

21.30 uur Einde programma

Locatie en data

Het programma vindt plaats op maandag 19 juni en op maandag 26 juni bij de Rabobank Het Haringvliet, Rottenburgseweg 25, 3241 XD Middelharnis.

Eigen bijdrage en aanmelden

De eigen bijdrage voor de workshops is € 200,- per persoon (inclusief btw). Deze kosten zijn inclusief het partnerschap van MVO Nederland t/m 31 december 2017. Dat betekent dat u tot het einde van het jaar gebruik kunt blijven maken van de diensten van MVO Nederland, waaronder de ondersteuning van de MVO Coach en deelname aan evenementen zoals de Meet & Greet.

U kunt zich aanmelden per e-mail via de mail onder vermelding van uw bedrijfsnaam, het aantal personen (maximaal twee) en hun namen.