• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Jaarmarkt Dirksland

Gepubliceerd: Dinsdag 13 juni 2017 om 11:56

Jaarmarkt Dirksland

Plaats: Dirksland
Datum: Zaterdag 24 juni 09:30 uur


Dirksland - Op D.V. zaterdag 24 juni 2017 wordt er weer een jaarmarkt gehouden in en rondom snuffelmarkt ‘t Lôôsje aan de Spuikolk 6 te Dirksland. U bent van harte welkom de markt te bezoeken die begint om 09:30 en eindigt om 15:00 uur. Voor de jongere kinderen is er een kleedjesmarkt. De opbrengst is bestemd voor de Gereformeerde Gemeente Dirksland. Lees hieronder verder.

Naast kleding voor de volwassen man of vrouw is er ook een ruime hoeveelheid aan baby- en kinderkleding. Ook tassen, riemen, sjaals, schoenen: het is in ruime mate aanwezig. Het Flakkeese Hoedenhuis zal aanwezig zijn met mooie gebruikte maar ook prachtige en betaalbare nieuwe hoeden. Verder zijn er natuurlijk weer de gebruikelijke vers artikelen te koop, zoals: fruit, groenten, aardappelen, vis, noten, ijs en gebak. Ter plaatse worden er kruukplaetjes gebakken. Op het terras kan genoten worden van koffie met gebak, frites en snacks, gebakken vis (kibbeling) en diverse broodjes.

Er is een boekrestaurateur aanwezig om uw boeken of tijdschriften in te binden of te restaureren. Ook is er een professionele messenslijper aanwezig. Deze slijpt uw (ketting)zagen, beitels, bijlen en alle soorten messen. Breng al uw te slijpen spullen mee! Er is ook een reparatieafdeling. Hier kunnen fietsen, huishoudelijke apparatuur, lampen en snoeren worden gerepareerd. Uw (elektrische) fiets toe aan een schoonmaakbeurt? U krijgt hem weer als nieuw mee!

Ook is er een ruime sortering woondecoratie, bloemstukjes, sieraden, mooie fotokaarten en kaart maak spullen te koop.