• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Heerlijk buiten zingen bij de Tuunstee in Nieuwe-Tonge

Gepubliceerd: Maandag 12 juni 2017 om 14:21

Heerlijk buiten zingen bij de Tuunstee in Nieuwe-Tonge

Plaats: Nieuwe-Tonge
Datum: Donderdag 22 juni 2017 19:30 uur


Nieuwe-Tonge - Gemengde zangvereniging Apollo geeft donderdagavond 22 juni 2017, onder leiding van Marlous Smit jr. een openluchtconcert op het terrein van de Tuunstee, aan de Tuinstraat in Nieuwe-Tonge. Aanvang 19.30 uur. Bij slecht weer schuift dit gratis zomeravondconcert een week op, naar 29 juni. Lees hieronder verder.

Het koor uit Nieuwe-Tonge heeft een rijke geschiedenis en bestaat al bijna 100 jaar. Het is een openbaar koor en de leden komen behalve uit het eigen dorp Nieuwe-Tonge, uit Oude-Tonge, Herkingen, Middelharnis, Sommelsdijk en zelfs Dirksland. “Zo gezellig is het. En heerlijk om elke week op donderdagavond samen te zingen in Ons Dorpshuis. Zingen is ontspanning. Je komt heel dicht bij jezelf en vergeet even al je zorgen. En het is goed voor je houding en je ademhaling,” aldus de voorzitter Maria Evers. “Verder is het een gezellige club die openstaat voor nieuwkomers. Dus mensen die eens willen ervaren hoe onze repetities gaan, zijn van harte welkom.” Het repertoire is breed en modern. Bekende songs van musicals als The Lion King of The Lord of the Rings, nummers van de Beatles en hedendaagse liedjes van Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato en Claudia de Breij.

Enkele keren per jaar geeft het koor een uitvoering of concert of verleent medewerking aan concerten zoals het 4-korenconcert of een kerstconcert. Gemengd koor Apollo houdt haar repetities elke donderdagavond in Ons Dorpshuis, van 20.00 tot 22.00 uur, onder leiding van Marlous Smit jr. (laatste repetitie voor de vakantie is 6 juli)

Contactpersoon Rie Timmer tel: (0187-)651244. Er is ook een Facebookpagina van Gemengde Zangvereniging Apollo.

Heerlijk buiten zingen bij de Tuunstee in Nieuwe-Tonge