• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Polivak in gesprek met Henk van der Meer, raadslid van de VVD

Gepubliceerd: Maandag 12 juni 2017 om 09:53

Polivak in gesprek met Henk van der Meer, raadslid van de VVD

Plaats: meerdere dorpen
Datum: Donderdag 22 juni 2017 19:00 uur


Goeree-Overflakkee - In de radio-uitzending van donderdag 22 juni 2017 van programma 'Polivak' bij lokale omroep RTV Slogo is er een gesprek van de verslaggever Jan van Gurp met Henk van der Meer, raadslid van de VVD in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee. Er worden meerdere interessante onderwerpen aangesneden. Luisteraars kunnen zelf ook onderwerpen onder de aandacht brengen en zelfs meewerken aan het programma. Lees hieronder snel verder.

"Met Henk van der Meer zullen een aantal zaken worden besproken zoals zijn ambities voor een nieuwe zittingsperiode. De verschillen tussen de raden van de voormalige gemeente Goedereede en de huidige gemeente. De moties van de algemene beschouwingen en het interpellatiedebat krijgen aandacht, evenals het debatteren van de raadsleden met elkaar. Daarnaast nog een aantal andere onderwerpen waarbij ook Ouddorp “bromt” aan de orde komt. Uiteraard zal er ook gesproken worden over het vertrouwen van de burger in de politiek en de afstand tussen burger en politiek. Al met al meer dan voldoende reden om af te stemmen op dit programma."

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 09:00 uur en via “programma gemist” op www.rtvslogo.nl.

"Heeft u zelf een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl

Uitzendkanalen radiozender RTV Slogo zijn in de ether op 105.6/105.9 FM. Via de kabel op 105.9. Digitaal via Ziggo: 915. KPN/Telfort/XS4ALL: 782. Online via rtvslogo.nl.