• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Gezamenlijke strand-kerkdienst 'Baken van Licht’ bij Ouddorpse strand

Gepubliceerd: Dinsdag 23 mei 2017 om 10:30

Gezamenlijke strand-kerkdienst 'Baken van Licht’ bij Ouddorpse strand

Plaats: Ouddorp
Datum: Zondag 25 juni 2017 18:00 uur


Ouddorp - Vier kerken op Goeree-Overflakkee "breken" hun kerkmuren af en houden gezamenlijk op zondag 25 juni 2017 een kerkdienst onder de open hemel op het strand bij de Grevelingen/Punt. Deze keer is de spreker Theo van Theijlingen er en praiseband eXalt zorgt voor de muzikale omlijsting bij de samenzang. U en jij bent hartelijk welkom namens de Exodus Kerk, Sommelsdijk, de Emmaüskerk, Middelharnis, de Doopsgezinde Gemeente en de Gereformeerde Kerk, beiden uit Ouddorp. Aanvang 18:00 uur. Lees hieronder verder.

Dienst Baken van Licht

"We willen nadenken over de vraag: Hoe kunnen wij als Christenen, gedragen door Gods Geest, een baken van licht zijn in een steeds chaotischere wereld." De dienst zal vooral gevierd worden met het zingen van liederen en een overdenking over het thema Baken van Licht. Ook zal er een collecte worden gehouden voor twee goed doelen: Stichting De Figurant en Mision Adulam. Iedereen is van harte welkom, ongeacht je afkomst, ongeacht of je wel of niet naar de kerk gaat en ongeacht welke kerk je bezoekt. De dienst begint om 18.00 uur op het strand aan de Grevelingen bij de Punt. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee of limonade met elkaar na te praten. Wilt u op een (strand-) stoel zitten ? Neem dan zelf een stoel mee.

Weersomstandigheden

Mocht het weer onverhoopt niet meewerken en de organisatie genoodzaakt is om uit te wijken, dan zal dit zijn naar de Exoduskerk, Dorpsweg 97a in Sommelsdijk. Via de website van de kerken en op facebookpagina zal voor 14:00 uur kenbaar worden gemaakt of er uitgeweken moet worden naar de Exoduskerk. Bij twijfel kunt u ook bellen met de organisatie, via tel. 06 517 547 13.

Gezamenlijke strand-kerkdienst 'Baken van Licht’ bij Ouddorpse strand Gezamenlijke strand-kerkdienst 'Baken van Licht’ bij Ouddorpse strand